Helyi sport

2019.12.12. 14:21

Budogála Makón hírességekkel

Ma 16 órától Ma­kón a Hagymaházban ke­rül megrendezésre az 5. makói Sportkarácsony, amelynek a műsorában adják át az év sportolója, az év utánpótlás sportolója, az év csapata, az év edzője, az év sporteseménye és a közönség díjakat is.

Az természetesen titok, hogy kik kapják majd elismeréseket, ám az már tudható, hogy a meghívott vendégek között olyan ismert sportolókat találhatunk, mint Kovács István ökölvívó (olimpiai arany- és bronzérmes, négyszeres világbajnok, profi mérlege: 23 mérkőzés 22 győzelem, ebből 11 KO), Ungvári Miklós cselgáncsozó (olimpiai ezüstérmes, háromszoros világbajnoki bronzérmes, háromszoros Európa-bajnok), Birkás Balázs kajakozó (négyszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok), Frank Tibor ultramaraton-futó (több mint 30 éves futómúltjában több mint 200 ezer lefutott km, 1984-ben futotta első 3 napos, 200 km-es ultraversenyét, 2008-ban leküzdötte a világ egyik legnehezebb versenyeként számontartott 246 kilométeres Athén–Spárta távot 35 óra 13 perc alatt, de futott a Szaharában és az oxigénhiányos Himalájában, négyszeres sikeres vasember: 15 km úszás, 720 km kerékpározás, 169 km futás 74 óra 59 perc alatt), valamint Piroch Gábor világhírű kaszkadőr és kaszkadőrrendező (1969 óta több mint 360 televíziós és filmes produkcióban szerepelt, 40 országban több, mint 100 filmben volt dublőre számos világsztárnak).

A rendezvényen szerepelnek gyermek aikidósok Makóról, a Music Form kick-box versenyzői Veresegyházáról, freestyle labdarúgók Budapestről, a Triál Klub extrém biciklisei Debrecenből, a Makó Budo Klub aerobikosai, valamint a hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo sportolói.

A műsorvezetők is a szakmai ismert alakjai: Gulyás László és Knézy Jenő komoly televíziós múlttal rendelkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában