A főpróba az országos bajnokság volt szentesen

2019.12.10. 10:10

Lábtenisz Eb-t rendeztek

Néhány hé­­ten belül a lábtenisz sportág két rangos eseményét is a szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokban rendezték meg.

Sikeresen szerepelt a magyar válogatott a lábtenisz-Európa-Bajnokságon Szentesen.

Fotó: szegedilabtenisz.hu

Az országos bajnokság páros és nyílt hármas kategóriájában is a hazaiak (SZESPO – Szentesi Sportkedvelők, Szabadidős és Sportegyesület) nyerték az aranyérmet. Előbbiben Lakics Balázs, Szabó László, Kántor István, míg utóbbiban a Lakics, Szabó, Gulácsi Róbert, Harsányi Ádám négyes.

Sikeresen szerepelt a magyar válogatott a lábtenisz-Európa-Bajnokságon Szentesen.
Fotó: szegedilabtenisz.hu

Szegedi éremesővel zárult a FIFTA lábtenisz-Európa-bajnokság, miután a magyar válogatott tagjaként Pats Enikő, Fo­­dor Ádám és Oláh Máté is aranyéremmel térhetett haza.

– Nagyon jól sikerült mindkét torna, a magyar és román csapatok vitték el a legtöbb ér­­met. A magyar versenyzők kü­lönösen a junior korosztályban remekeltek, olyan mérkőzéseken is nyerni tudtak, amelyeken előzetesen egyébként nem ők voltak az esélyesek. Új és jó utánpótlás korú együttesünk van, amelynek a szövetségi kapitánya a szegedi Oláh Tamás. Boldogok vagyunk, hogy idén már ötödször rendezhettünk ma­­gyar bajnokságot, míg tavaly a junior vi­­lágbajnokságot, idén pedig Európa-bajnokságot – mesélte büszkén a rendezvények technikai szervezője, a szentesi Bertók Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában