A MOL-PICK Szeged játékosa vállsérüléssel bajlódik, orvosi vizsgálatok után születik döntés

2020.01.02. 17:52

A napokban eldől, hogy Bodó Richárd játszhat-e az Európa-bajnokságon

Egyre jobban érzi magát a vállsérüléssel bajlódó válogatott kézilabdázó, Bodó Richárd, akinek a sorsa a napokban dől el, hogy pályára léphet-e a január 9-én kezdődő Európa-bajnokságon. Az orvosok döntenek.

delmagyar.hu

Pluszenergiákat kell mozgósítaniuk. Szerdán már a Tatabánya elleni rangadón várjuk a szegedi „bombázó” góljait.

Fotó: FRANK YVETTE

Hónapok óta vállsérüléssel bajlódik a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának balátlövője, aki csapata utolsó mérkőzéseit 2019-ben sérülés miatt kihagyta. Most már edzésbe állt, jelenleg Győrben készül a magyar válogatottal az Európa-bajnokságra, amelyet Ausztriában, Svédországban és Norvégiában rendeznek meg január 9. és 26. között.

– Alakul a vállam, ami egyre jobb állapotban van – árulta el a pickhandball.hu-nak Bodó Richárd. – Az edzések mellett rengeteg kezelésre és gyógytornára jártam, mindent megtettem azért, hogy rendbe jöjjek. A napokban lesz még egy komoly orvosi konzílium, amely után eldől a sorsom, hogy pályára léphetek-e az Európa-bajnokságon. Jósolni nem tudok, hogy minden rendben van-e, természetesen játszani szeretnék – hangsúlyozta Bodó.

A magyar válogatott Dániával, Oroszországgal és Izlanddal szerepel majd egy csoportban. Hazánk csapatának csoportmérkőzéseit a svédországi Malmőben rendezik. 11-én az oroszok ellen kezdenek 18.15-től, majd 13-án a dánok, 15-én az izlandiak ellen játszanak 20.30-tól a magyarok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában