A Budapest-bajnokságon jártak a szegediek

2020.01.24. 10:38

Három Tisza SE-arany a fővárosban

A Good­­will Pharma Tisza Tollas SE sportolóinak részvételével rendezték meg szombaton a Hodos Tamás Budapesti Tollaslabda Csarnokban a felnőtt A és C ka­­tegóriás Budapest-bajnokságot. A szegediek kiválóan sze­­repeltek, három aranyérem mellett egy ezüstöt és egy bronzot is begyűjtöttek.

Eredményes tornát zártak a fővárosban. FOTÓ: TISZA TOLLAS SE

A férfi egyesben a váloga­tott Piliszky András nyert klubtársa, az ifjúsági olimpikon Pápai Balázs előtt, ebben a kategóriában Bálint Máté az 5–8., Könczöl Ádám pedig a 17–32. helyen zárt.

Férfi párosban szintén Tisza SE-arany született, Didi Purwanto és Kereszti Zoltán duója lett a legjobb, míg a Piliszky, Bálint kettős bronzérmet szerzett, a Pápai Balázs, Szikra Csa­ba (NKE SE) páros pedig az 5–8. helyen végzett.

Jutott öröm a vegyes párosok küzdelmeire is: Piliszky az újpesti Ádám Krisztina oldalán nyerte saját maga második, összességében pedig klubja harmadik aranyát a versenyen.

Eredményes tornát zártak a fővárosban. FOTÓ: TISZA TOLLAS SE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában