Helyi sport

2020.01.28. 06:53

Már a Pécsre koncentrál a Vidux-Szegedi RSE

Sima, háromszettes vereséget szenvedett a Vidux-Szegedi RSE Dunaújvárosban, a férfiröplabda NB I legutóbbi fordulójában.

Ezúttal nem működött az SZRSE játéka. FOTÓ: KOCSIS ALÍZ

A szegediek számára nem is a korosztályos válogatottakkal felálló dunaújvárosiak elleni mérkőzés volt a legfontosabb, hanem jóval inkább a Pécs elleni, kulcsfontosságú mérkőzésre készülnek, ugyanakkor Nusser Elemér vezetőedző érthetően nem volt boldog a meccs után.

Ezúttal nem működött az SZRSE játéka. FOTÓ: KOCSIS ALÍZ

Nusser Elemér: – Harminc, legfeljebb negyven százalékát nyújtottuk annak, amit tudunk. Ennyire rosszul nem játszottunk a szeptemberi szezonkezdés óta. A meccs után az öltözőben a játékosok is tanácstalanok voltak a formahanyatlás kapcsán, ők sem értették, mi történt, hiszen a héten nagyon pörögtek az edzéseken, jó munkát végeztek. Korrekten ők is elismerték, hogy káosz volt a pályán és a fejekben.

Dunaferr SE – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:17)(25:19)(25:9)

Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Csányi Dániel, Fülöp Norbert, Farkas Baráti Attila, Kiss Gábor, Honti Szilárd. Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Inhoff Attila, Berentés Béla, Demcsák Balázs, Bodnár Lajos, Bitó Attila. Vezetőedző: Nusser Elemér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában