Női kiírással kezdődött a kispályás labdarúgótorna-sorozat

2020.01.07. 14:31

Mórahalmi sikerrel rajtolt az Új év-Szkitasport-kupa

A Mórahalom győzelmé­vel ért véget a domaszéki sportcsarnokban az Új év-Szkitasport-kupa kispályás labdarúgótorna-sorozat első állomása, a női szakág küzdelme. A második helyen a bordányiak zártak, míg a dobogó harmadik fokára az Üllés állhatott fel.

Munkatársunktól

A Mórahalom csapata nyerte a nők tornáját.

Fotó: Márki Ferenc

 

A Mórahalom csapata nyerte a nők tornáját.
Fotó: Márki Ferenc

Eredmények, A csoport: SZVSE I.–Üllés 0–1, Continental Makó–Bordány 2–8, SZVSE I.–Bordány 1–2, Üllés–Continental Makó 4–0, Üllés–Bordány 0–0, Continentál Makó–SZVSE I. 1–3. A csoport végeredménye: 1. Bordány 7 (10–3), 2. Üllés 7 (5–0), 3. SZVSE I. 3, 4. Continental Makó 0 ponttal.

B csoport: SZVSE II.–Mó­­rahalom 3–2, Csorvás–Kiskun­dorozsma 1–2, SZVSE II.–Kiskundorozsma 1–1, Mórahalom–Csorvás 3–1, Mórahalom–Kiskundorozsma 7–0, Csorvás–SZVSE II. 0–3. A csoport végeredménye: 1. SZVSE II. 7, 2. Mórahalom 6, 3. Kiskundorozsma 4, 4. Csorvás 0 ponttal.

Elődöntők: Bordány–SZVSE II. 0–0, hetesekkel a Bordány jutott a döntőbe, Üllés–Mórahalom 0–1. A 3. helyért: Üllés–SZVSE II. 4–2, döntő: Mórahalom–Bordány 1–0.

Különdíjasok, a legjobb kapus: Bordás Petra (SZVSE II.), gólkirály: Huszár Alexandra (Mórahalom), a legjobb játékos: Kardos Dóra (Üllés).

A díjakat Vágó Fanny, az FTC szegedi labdarúgója adta át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában