Izgalom elnapolva

2020.02.17. 16:39

A Pécs vendégeként simán kikapott a Szeged

A férfivízilabda OB I 12. fordulójában a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat 15-11-es vereséget szenvedett a Pécs otthonában.

munkatársunktól

Amikor másfél perc volt hátra a második negyedből, 6-6-ot mutatott az eredményjelző, így azt hihettük, hogy a két rivális egy végig izgalmas mérkőzést vív egymással. Sajnos nem így történt, mert a következő 12 percben kilenc gólt kapott a Szeged, viszont csak egyet szerzett, így a hajrában lőtt négy találattal csak kozmetikázni tudta az eredményt.

Szabó Zoltán: – Egyelőre keressük önmagunkat, ha szétcsúszunk kicsit, akkor az ellenfél megbünteti, ez történt a harmadik negyedben. Ha a Tatabánya ellen úgy játszunk, mint ennek a mérkőzésnek az elején, akkor nem lehet gond.

Pécs–Szeged 15-11 (2-2, 6-4, 3-1, 4-4)

Férfivízilabda OB I, A csoport, 12. forduló. Pécs, 300 néző.

Pécs: Józsa – Horváth 1, Zerinváry, Csacsovszky 1, Chilkó 5, Kolozsi 1, Rakonjac 1. Csere: Csaba 3, Csorba, Turnai, Kiss, Gál 2, Gaszt 1. Vezetőedző: Lukács Gergely.

Szegedi Férfi Vízilabdacsapat: Molnár – Bogdanovics 3, Kiss Cs. 1, Palotás, Foszkolosz 1, Boros 3, Farkas 2. Csere: Katona (kapus), Szporny, Berki, Börcsök, Lakatos, Somlai 1, Zsigri. Vezetőedző: Szabó Zoltán.

Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 10/3. Ötméteresből: 2/1, ill. 3/2.

Kipontozódott: Kolozsi, ill. Szporny, Berki, Farkas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában