A magyar kupa 1. fordulójában találkoztak

2020.07.26. 07:13

A Metalcom Szentes nyerte a megyei rangadót Szegeden – GALÉRIA

A BENU férfi vízilabda magyar kupa első fordulója Metalcom Szentes–Szegedi FVCS megyei rangadóval indult az újszegedi sportuszodában. A mérkőzést a szentesiek nyerték meg 14–9-re.

Becsei Dávid

Szeged-Szentes férfi vízilabda kupamérkőzés a sportuszodában. Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

A strandidő ugyan elmaradt, de így is rengetegen voltak kíváncsiak a férfi vízilabda magyar kupa megyei rangadójára a Metalcom Szentes és a Szegedi FVCS között. Megtelt az újszegedi sportuszoda szurkolókkal, a szemerkélő esőt követően a harmadik negyedben már verőfényes napsütésben feszülhettek egymásnak a csapatok.

A szegediek szereztek vezetést a mérkőzésen, majd a Szentes ragadta magához a kezdeményezést. A Kurca-partiak már 7–4-re is vezettek, majd innen még egyenlített a Szeged remek harmadik negyedének köszönhetően, de a Metalcom sorozatban három találattal válaszolt, majd bebiztosította győzelmét.

A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat mai második mérkőzésén is alul maradt. A Varga Dániel irányította, bombaerős OSC 17–4-re nyert Szabó Zoltán vezetőedző tanítványai ellen. Vasárnap 10 órától az ellen a Debrecen ellen ugranak vízbe a szegediek, amelyet az OSC 14–4-re, a Szentes 10–9-re győzött le. A Metalcom Szentes 11.30-tól az OSC ellen zárja a tornarendszerű magyar kupa első hétvégéjét.

Metalcom Szentes–Szegedi Férfi Vízilabdacsapat 14–9 (4–2, 3–2, 0–3, 7–2)

Férfi vízilabda, BENU Magyar Kupa, 1. forduló, 1. mérkőzés. Szeged, újszegedi sportuszoda 400 néző. Vezette: Füzesi, Tóth I.

Metalcom Szentes: Kovács K. – Lajkó 4, Hegedűs, Fülöp 2, Pellei F. 1, Somogyi 1, Takács 1. Csere: Kókai 1, Mátyók, Pellei K. 3, Vörös 1, Bozó, Garancsy. Vezetőedző: Pellei Csaba.

Szegedi Férfi Vízilabdacsapat: Molnár – Sánta 2, Tóth Gy. 2, Kiss Cs., Palotás 2, Horváth Zs., Boros 1. Csere: Kürti, Börcsök, Baj 2, Somlai, Mekkel, Farkas K. Vezetőedző: Szabó Zoltán.

Gól – emberelőnyből: 7/5, ill. 15/6.

Ötméteresből: -, ill. 3/1.

Kipontozódott: Kókai, Garancsy, Hegedűs, Fülöp, ill. Farkas K.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában