Nem szeretnének kockáztatni

2020.07.30. 19:24

A PICKnik is elmarad augusztusban

Immár hatodik alkalommal nyitotta volna meg augusztus 16-án a szezont a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata a szurkolókkal közösen, azonban a klub a koronavírus-járványra való tekintettel úgy döntött, elhalasztja a VI. PICKniket.

Becsei Dávid

Szeged 2019.07.21. Széchenyi tér Mol-Pick Kézilabda szurkolók képen: Fotó: Török János - Délmagyarország - DM

Fotó: Török János

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón jelentette be, hogy augusztus 15. után sem lehet Magyarországon 500 főnél nagyobb létszámú zenés-táncos eseményeket tartani.

A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata is úgy döntött, hogy az augusztus 16-ra, vasárnapra tervezett szezonindítóját, a PICKniket elhalasztja.

– A koronavírus-járványra, valamint a kormány ma nyilvánosságra hozott döntésére való tekintettel klubunk úgy döntött, hogy a játékosaink és a kék hívek egészsége ebben a helyzetben a legfontosabb, ezért elhalasztjuk a rendezvényt. Nem szeretnénk azt sem kockáztatni, hogy ne tudjuk elkezdeni a bajnoki szezont, ezért választottuk a halasztást. Bízunk abban, hogy sokat javul majd a helyzet, és akkor pótoljuk a szurkolóink által kedvelt rendezvényt és újra át tudjuk élni a #kékek család közös örömeit – fogalmaz a MOL-PICK Szeged hivatalos honlapján közzétett közlemény.

Szintén ma vált hivatalossá, hogy a szegediek második felkészülési mérkőzését a Sport1 Tv élőben közvetíti majd augusztus 15-én 17 órától az NB I-es Orosháza ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában