A második nap is jól sikerült a Maty-éren

2020.07.31. 19:47

Ezüstös folytatás

Ahogyan kezdte, úgy folytatta a Maty-éren zajló országos bajnokságot a Szegedi Vízisport Egyesület. Az időjárás ugyan most sem volt kegyesebb a versenyzőkhöz, de mindez Dani Zsolt tanítványait nem zavarta – sőt, több olyan eredmény is született, amely abszolút pozitív meglepetés volt a szegediektől.

A csütörtöki remek kezdést követően jól sikerült az ob második napja is, bár szükség volt a megfelelő testhűtésre, de remek eredményeket szállítottak a klub versenyzői.

A női felnőtt kormányos nélküli kettesek mezőnyében Szili Dorina-Daka Zsófia, míg a férfiaknál ugyanez szakágban a Király Csaba-Király Miklós duó is a második helyen végzett, akárcsak a Dézsi Levente-Szabó Gábor-Kósa András-Kovács Sándor összetételű fiú ifjúsági kormányos négyes. A serdülő egypárevezősök között Kunstár Simon elsőévesként egy nagyon szép második helyet szerzett, megelőzve két győri és csepeli egységet is.

A szegediek eddigi eredményeik biztatóak a hétvégét illetően, az elvártakhoz képest eddig rendre a jobb eredményt sikerült hozniuk az egyes egységeknek.

Az evezős ob a hétvége mindkét napján folytatódik a Maty-éren. A mai nap programja: 9.30: előfutamok (utolsó 12.00). 12.15: középfutamok (utolsó 12.30). 13.30: döntők (utolsó: 17.18.) A vasárnapi program: 9 óra: előfutamok (utolsó: 11.00). 12 óra: döntők (utolsó: 15.42).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában