Szegedi csapattal startol a női teniszbajnokság,

2020.07.03. 18:53

Hat nap alatt öt meccset játszanak

Ma hat csapat részvételével megkezdődik a női tenisz-csapatbajnokság, a Szuperliga. A mezőny tagja a szegedi és pécsi vegyes együttes, a Sportmánia-PVTC gárdája, amely ma Pécsett, vasárnap és hétfőn 11 órától Szegeden szerepel.

Drahota-Szabó Dorkára és társaira erőltetett menet vár a Szuperligában.

Forrás: Hungarian Tenis

Hat csapat, hat nap, öt forduló. Kezdődik a női tenisz-csapatbajnokság, a Szuperliga. Több éve nem fordult olyan elő, hogy szegedi csapat is a legjobbak között szerepeljen, így jó hír a sportág híveinek, hogy a Sportmánia-PVTC komoly tervekkel vág neki a küzdelemnek.

– Remek kis keret jön össze – kezdte a beszélgetést a Sportmánia-PVTC csapatkapitánya, Hajnal István –, három szegedi játékos, Drahota-Szabó Dorka, Zádori Réka és Susányi Zsófi mellett Bartha Panna, Lukács Livia, Buczkó Emma, Horváth Rita, Kovács Réka, Pálvölgyi Ágnes, Jankovics Réka, Vörös Petra alkotja a csapatot. Ebben a sorrendben vívjuk majd a meccseket is. Az egyesekkel kezdődik a küzdelem, majd a két páros következik. Kiváló játékosok alkotják a keretünket, és ha minden kedvezően alakul, akár a dobogóra is esélyes lehet a csapatunk. Bízom a mai jó rajtban, vasárnap pedig egy olyan csapat lesz Szegeden az ellenfelünk, amelyet érdemes lesz majd élőben megnézni a sportbarátoknak. Az MTK több FED-kupa-játékossal a keretében veszi fel a küzdelmet, a bajnokság egyik esélyese. Igazi csemege lesz a meccs, bízunk benne, hogy meg tudjuk nehezíteni a fővárosiak dolgát.

Drahota-Szabó Dorkára és társaira erőltetett menet vár a Szuperligában.
Fotó: Hungarian Tenis

A szegedi, pécsi vegyes csapat hétfőn megint Szegeden lép pályára.

A női tenisz szuperliga meccsnapjai, 1. forduló, péntek, 11 óra, Pécs: Sportmánia-PVTC–Százhalombatta. 2. forduló, vasárnap, 11 óra, Szeged, SZVTK-pálya: Sportmánia-PVTC–MTK Budapest. 3. forduló, július 6. (hétfő), 11 óra, Szeged, SZVTK-pálya: Sportmánia-PVTC–Budaörs. 4. forduló, július 8. (szerda), 11 óra: Fehérvár Kiskút FC–Sportmánia-PVTC. 5. forduló, július 9. (csütörtök), 11 óra: Fortuna SE–Sportmánia-PVTC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában