Pihenő előtti derbi

2020.08.03. 11:37

Ma 17 órától: Dunaújváros–Szeged SZTE

A Szeged SZTE női vízilabdacsapata ma 17 órától a Dunaújváros vendége lesz a magyar kupa harmadik fordulójában.

Munkatársunktól

Miklós Réka szerint is remek lehetőség a dunaújvárosi kupamérkőzés, hogy még jobban összeszokjon az átalakult keret.

Fotó: Karnok Csaba

A magyar kupa oda-visszavágós lebonyolításával sűrű meccsnaptárral indult be a szezon a női vízilabdacsapatok számára. Ilyenkor minden együttes várja a “szabadnapot”, amely a Szeged SZTE számára a következő körben jön el, így nyolc nap „pihenő” vár rá. Ellőtte azonban jön még egy kupaderbi, ma 17 órától Varga Tamás tanítványai a Dunaújváros otthonában szerepelnek.

Miklós Réka szerint is remek lehetőség a dunaújvárosi kupamérkőzés, hogy még jobban összeszokjon az átalakult keret. Fotó: Karnok Csaba

A felnőtt válogatottak sorával felálló vendéglátók egyértelmű esélyesei a mérkőzésnek, de a Szeged SZTE számára a számszerű eredménynél sokkal fontosabb lesz a mutatott játék minősége.

– Még a felkészülés elején járunk, főként az állóképességünket fejlesztjük, és próbáljuk minél gyorsabban beépíteni az új igazolásokat. Az edzésprogramunk nagyon hasznos részei a kupamérkőzések, és az első két meccs alapján bizakodóak lehetünk, hiszen a második találkozón látszott, hogy egyre jobban összeszokunk. Egyre eredményesebbek szeretnénk lenni, Dunaújvárosban pedig a koncentráción lesz a hangsúly, támadásban és védekezésben egyaránt. Reméljük, minél inkább meg tudjuk szorongatni a favoritot – jegyezte meg Miklós Réka, a Szeged SZTE játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában