Stabilizálniuk kell a játékukat

2020.09.30. 15:35

Győztek a szegedi férfi pólósok, ezen a hétvégén viszont elmarad a hazai bajnoki meccsük

Megszerezte első győzelmét az E.ON OB I-es férfi vízilabda-bajnokságban a Szegedi VE. A kék-feketék a KSI otthonában nyertek 10-8-ra. A trénerrel, Szabó Zoltánnal beszélgettünk.

Munkatársunktól

Szeged, Szeged - Szentes vízipóló, edzõmérkõzés fotó: Kuklis István

Fotó: Kuklis István / Archív fotó

– Nehéz volt megszerezni az első győzelmet?

– A legfontosabb, hogy amiért mentünk, azt teljesítettük: megszereztük a győzelmet, a három pont a miénk lett. Ám összességében rossz teljesítményt nyújtottunk, amely a későbbiekben megbosszulhatja magát. A Vasas ellen kimondottan jól játszottunk, éppen ezért volt számomra is furcsa, hogy most nem úgy teljesítettünk. A szezonban először szerepeltünk teljes kerettel, és az most jól látszott, hogy még nem az igazi, nem működött rendesen a csapat. Stabilizálni kell a játékunkat, ez lesz a legfontosabb feladat. Nem szabad ilyen szélsőségesnek lennünk.

Először játszottak teljes kerettel. Szabó Zoltán szerint még nem működött rendesen a csapat a KSI ellen.
Fotó: Frank Yvette

– Mi lesz a csapat heti programja?

– Egyelőre minden képlékeny, hiszen a szombatra kiírt Miskolc elleni hazai bajnokink elmarad, mert a Borsod megyei csapat karanténban van. Mindenképpen jó lenne meccset játszani, így edzőpartnert is keresünk. Fontos lenne kétkapuzni, mert jövő szerdán Debrecenben vívunk fontos találkozót. Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk itthon harcba szállni a bajnoki pontokért, a sorsolásunk olyan, hogy a szurkolóink nagyon sokáig nem láthatnak bennünket. Ami meccsünk pedig itthon lett volna, az a koronavírus-járvány miatt elmaradt. Nekünk is nagyon hiányoznak a szurkolóink, kitartást nekik is.

– Ebben a nehéz helyzetben sem feledkeznek meg a jótékonyságról!

– A Reménysugár Alapítványt támogatta a teljes keret: felajánlottunk egy összeget, így járultunk hozzá a Perfusor Compact Plus fecskendős­pumpa-beszerzéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában