Elmaradtak tervüktől

2020.10.11. 13:09

Vezetőedzője nélkül kapott ki a Hungerit-Szentes

A második negyed derekán már 13–0-ra is vezetett az UVSE a Hungerit-Szentesi VK ellen a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszoda fedett medencéjében, végül 22–7-re nyert a női vízilabda OB I. 3. fordulójában.

B.D.

Fotó: Vidovics Ferenc - archív

Matajsz Márk vezetőedző távollétében – pozitív koronavírus-tesztet produkáló személlyel került szoros kapcsolatba, így 10 napos hatósági karanténba került – Dömsödi József látta el az edzői feladatokat. A Kurca-partiak játéka a nagyszünet után javult, mindössze további három találattal növelte előnyét a lefújásig az UVSE.

Dömsödi József: – Gratulálok az UVSE-nek. Próbáltuk megnehezíteni a hazaiak dolgát, de nem sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztünk. Három komoly, felhozó meccs vár még ránk októberben, mielőtt jönnek azok a novemberi mérkőzéseink, amelyeket mindenképpen szeretnénk megnyerni. Köszönjük az újpestieknek, hogy komolyan vettek és megtiszteltek bennünket. Sok sikert kívánok mindkét csapatnak.

UVSE–Hungerit-Szentesi VK 22–7 (6–0, 7–1, 5–4, 4–2)

Női vízilabda OB I., 3. forduló. Budapest, Hajós Alfréd Sportuszoda. Vezette: Debreceni, Pintér.

UVSE: Gangl – Antal 3, Szücs, Keszthelyi 6, Baksa V. 2, Faragó K. 2, Rybanska 2. Csere: Varga L. (kapus), Aubéli, Parkes 3, Szegedi 2, Dávid, Peresztegi Nagy 2, Telek. Vezetőedző: Benczur Márton.

Hungerit-Szentesi VK: Füsti Molnár – Dömsödi 2, Kádár, Csiszár, Kövér-Kis, Tóth F. 1, Polák 1. Csere: Héda (kapus), Varga V. 1, Kerem, Mácsai K., Kolarova 2, Bonca. Megbízott vezetőedző: Dömsödi József.

Gól – emberelőnyből: 10/8, ill. 11/1.

Ötméteresből: 5/4, ill. 2/1.

Kipontozódott: Rybanska, Dávid.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában