Bánhidi Bence marad Szegeden

2021.05.11. 12:08

Bombaigazolással felérő hosszabbítás – VIDEÓ

Valóra vált a MOL-PICK Szeged-szurkolók legnagyobb álma, a kézilabdacsapat világklasszis beállója marad a városban. Bánhidi Bence és a klub 2025 nyaráig meghosszabbította 2022. június 30-án lejáró szerződését egymással.

Becsei Dávid

Fotó: pickhandball.hu

Egyre inkább körvonalazódik a jövő MOL-PICK Szegede. Tehetséges fiatalok és rutinos veszprémi játékos is Szegedre igazolnak a nyáron, a legnagyobb fogást viszont ma délben jelentette be a klub. Bánhidi Bence megtartása komoly üzenettel bír a szurkolók és az ellenfelek felé, a Tisza-parti együttes a világ egyik legjobb beállójával kötött újabb hosszú távú kontraktust.

A 2020-as Európa-bajnokság legjobb beállójának választott Bánhidiért Európa legjobb csapatai versengtek, végül úgy döntött, marad Szegeden.

– Jól érzem magam a csapatnál, a városban, ennél nem is kell több egy sportolónak. Komoly célokért küzdünk, és én ezt szeretném a csapattársaimmal megvalósítani. Ez a szerződéshosszabbítás is jelzi, hogy hosszútávra tervezek Szegeden, ahol kiváló szakmai munka folyik. A fejlődésem biztosított, egy remek szurkolótábor áll mögöttünk, és az év végétől egy olyan Arénában játszhatunk majd, amely Európa egyik fellegvárává válhat. Én ennek a csapatnak maradok a tagja, és azon leszek, hogy itthon és a nemzetközi porondon is trófeákat gyűjtsünk be – nyilatkozta a klubhonlapon Bánhidi Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában