Férfi vízilabda

2021.06.16. 14:58

Bejelentette harmadik nyári szerzeményét a Szegedi VE

Bóbis Botond és Gyapjas Brendon után bejelentette harmadik nyári szerzeményét a Szegedi VE OB I.-es férfi vízilabdacsapata. A nagy lövő erejéről híres Kardos Alexander az UVSE-től igazol a Tisza-parti városba.

Fotó: Madar Dávid/MW

Fotó: Madar Dávid/MW

A 22 éves Kardos Alexander a KSI nevelése. Végigjárta az korosztályos utánpótlás válogatottakat. A jobb oldalon bevethető, nagy lövő erővel rendelkező pólós, kiválóan védekezik. 2018-ban igazolt a Honvédba, majd a 2020–2021-es idényben az UVSE-ben vízilabdázott Kardos. Tavaly megnyerte a Komjádi-kupát csapatával, amelyből tevékeny részt vállalt, hiszen az elődöntőben négy, a döntőben három gólt szerzett.

Fotó: Madar Dávid/MW

– A csapatmenedzser, Juhász Zsolt felhívott, és megkérdezte, lenne-e kedvem Szegedre igazolni? Nem sokat gondolkodtam, gyorsan igent mondtam. Nagyon örültem a lehetőségnek, egy fiatalokból álló, dinamikus, gyors csapat lesz a miénk új edzővel, nagyon várom már a közös munkát. A következő szezonban két csapattal kevesebb nevezhet a bajnokságba, így kiélezett küzdelem várható, minden meccs kőkemény lesz. A csapat célja, hogy minél előrébb végezzen, úgy gondolom, lesz esélyünk a legjobb nyolc közé kerülni – nyilatkozta a klubhonlapon Kardos Alexander.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában