Szeged, SZVSE-stadion

2021.06.16. 14:52

Véradásra buzdítanak a kispályás focikupával

Befejeződött a 2020–2021-es szezon a Szeged városi kispályás labdarúgó-bajnokság három ligájának öt csoportjában, a labda viszont tovább pattog az SZVSE-stadion műfüves pályáin. Pénteken 17 óráig lehet nevezni a IV. Kész csoport jótékonysági véradó focikupára.

Becsei Dávid

Megérdemelt jutalom. Díjazva a bajnoki címet, a fiatalok a Szent Gellért Fórum centerpályáján játszhatták utolsó meccsüket. Fotó: Szeged-Csanád GA

Fotó: Szeged-Csanád GA

Kispályás labdarúgás, SzegedMozduljunk meg együtt egy nemes célért! – hirdetik, ugyanis június 26-án kora reggeltől pattog majd a labda ismét az SZVSE-stadionban.

Negyedik alkalommal rendezik meg a Kész csoport véradó focikupát, amelyre pénteken 17 óráig lehet nevezni. Ennek feltétele, hogy a nevezési díjat átutalják az Országos Vérellátó Szolgálatnak, valamint arra buzdítanak minden jelentkezőt, hogy a kupa előtt látogasson el a Szegedi Regionális Vérellátó Központba vért adni.

A harmadik teljes idény zárult le a Szeged városi kispályás labdarúgó-bajnokságban. Három liga öt csoportjában harminchét csapat játszott hétről hétre az SZVSE-stadion műfüves pályáin.

Fotó: Szeged-Csanád GA

Aranycsatával zárult egy elhalasztott mérkőzésnek köszönhetően az I. Saller liga, ugyanis a listavezető Újváros-Babszem.hu a címvédő FK 1899 Szegeddel találkozott. Előbbi 47, utóbbi 44 pontról várta az összecsapást. A FK-nak legalább ötgólos sikerre lett volna szüksége a bajnoki elsőséghez, ehhez képest a 18. percben már 4–0-ra vezetett az Újváros-Babszem.hu. Ezután szorosabbá vált a mérkőzés, de a mesterhármast szerző Varga Mihály vezérletével 6–5-re nyert és ezüst-, majd bronzérme után bajnok lett az Újváros-Babszem.hu csapata. A gólkirály a Délroll Fit Word játékosa, Cseh Richárd lett 37 találattal.

A II. Szkíta-sport liga győztese az Alcoholic Bilbao lett 50 ponttal, míg az ezüstérmes Újváros-Babszem.hu 45 pontot gyűjtött, és Varga Mihály személyében 37 góllal a gólkirályt adta.

Gólzáporos utolsó meccsen köszönt el a bajnok Hardcore a másodosztálytól. A Móravárosi Kinizsit 15–2-re győzték le a II. Kész ligában, amelynek góllövőlistájának első két helyén a Hardcore játékosa végzett. Fóris Attila 59-szer, Herédi János 27-szer talált be a szezon során.

A III. A Sz-Plast liga első helyén a Kedd vagy Szerda végzett, míg a III. B Poliséf bajnoka a Flegmatico lett. Utóbbi gólkirálya Somogyi Szilveszter 40 találattal a B oldalból, míg előbbi legeredményesebb futballistájának Horváth Martin bizonyult a Platán SE-ből 39 góllal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában