Igazolás a Vasasból

2021.07.13. 18:44

A védekező középpályás Kovács Milán érkezik

Az NB II.-es Vasas együtteséből igazolt középpályást a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapata: Kovács Milán (21) az előző szezonban a két együttes mindkét összecsapásán pályára lépett, a Szent Gellért Fórumban kezdőként, a fővárosban csereként.

M. J.

20210402 Szeged labdarúgó NB II 30. forduló SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–VASAS FC labdarúgó mérkőzés Szeged GA-Vasas foci mérkőzés. Képen: JAMMEH HARUNA, KOVÁCS MILÁN, Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

A Vasastól érkezik a Szeged-Csanád GA újabb friss igazolása: a védekező középpályás Kovács Milán Baján kezdte a futballt, majd onnan került a Vasas Kubala Akadémiára, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat. Az elmúlt három idényben egyaránt stabil játékosa volt a fővárosi csapatnak, amelyben ezen idő alatt 65 mérkőzésen szerepelt a labdarúgó NB II.-ben.

Az előző 2020–21-es szezonban a Szeged és a Vasas mindkét összecsapásán szerepet kapott: Budapesten a 89. percben csereként állt be, a Szent Gellért Fórumban viszont végig a pályán volt, és sárga lapot is kapott.

A Vasas szakmai stábjával egyeztetve váltottam, a több játéklehetőség miatt tartottam fontosnak ezt a szerződést. Nem lesz teljesen idegen a környezet, a szintén nemrég Szegedre igazolt Temesvári Attilával már játszottam együtt korábban a Vasas Kubala Akadémián. Örömmel mondtam igent a Szeged megkeresésére, mert egy egészen jó csapat van kialakulóban, és ehhez igyekszem majd a legtöbbet hozzátenni. A keretet elnézve reális cél lehet a középmezőny elejét megcéloznunk – nyilatkozta az aláírás után az új játékos a klub honlapján.

A védekező középpályás tíz év után váltott csapatot, és a legelső alkalom, amelyen bemutatkozhat, szombaton 18 órától lehet, amikor a Szent Gellért Fórumban a Hódmezővásárhelyi FC lesz a vendég a Szeged harmadik felkészülési mérkőzésén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában