Színészek a zöld gyepen

2021.07.16. 14:46

Nem akármilyen futballmérkőzést rendeztek a Szent Gellért Fórumban – Fotók

Jó hangulatú, gólgazdag, kötetlen mérkőzést játszott egymással pénteken a Szent Gellért Fórum centerpályáján a Szeged-Csanád GA és a szombat este a szabadtéri színpadán a Puskás, a musical című előadásban fellépő szereplőgárda egy része.

Mádi József

Szeged 2021.07.16. a Puskás musical színészei barátságos labdarúgó meccset játszottak a Grosics akadémia csapatával fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Fotó: Frank Yvette [email protected]

Az edzés végén még egy kis játék. Aki futballozott, általában a tréning ezen részét várta. A Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgói a péntek délelőtti, szokásosan kemény edzés után megkapták ezt a lehetőséget, igaz, sokkal kötetlenebb formában, mint ahogy szokták, hiszen a Szent Gellért Fórum centerpályáján a szombat esti Puskás, a musical szereplőgárdája ellen léphettek pályára.

Dobos Áron, majd Vári Barnabás a kapuban, Tóth Gábor a center, a másodedző Bekim Kapic a szokott posztján, belső védőként szerepelt, mellette a támadó Gajdos Zsolt volt a másik bekk, de például Mohl Dávid sem bal oldali védő, hanem védekező középpályás volt. Érdekes csapatot rakott össze Dragan Vukmir, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője erre a meccsre, de a találkozó főleg a jókedvről, a szórakozásról szólt.

A másik oldal létszámhiányos volt, hiszen a futball mellett akadtak más teendők is, de ott volt például a pályán a musicalben Bozsik Józsefet alakító Fehér Tibor, a Grosics Gyulát alakító Berettyán Nándor, a Lóránt Gyula szerepét eljátszó Illés Zoltán, a Kocsis Sándort megidéző Cseh Dávid Péter, a Lantos Mihályt eljátszó Kovács Richárd, a Szomszédokban megismert, ezúttal a Farkas Mihály nevű katonatisztet játszó Nemcsák Károly, vagy az előadás producere, Szabó László is.

Segítségként az első félidőben Bitó Martin, a másodikban Kóródi Nándor és Farkas Aurél is „színészkedhetett”, míg Bagdi Ferenc kapusedző a gólvonal előtt segítette a vendégeket.

A legelső találatot Berettyán szerezte, majd Tóth G. egyenlített, a Szeged-Csanád pedig jó házigazda volt, hiszen nyertek a színészek 5–4-re.

Az biztos, hogy a két csapatra szombaton már sokkal komolyabb fellépés vár: a musical szereplőinek a szabadtéri színpadán már nem a labdával, hanem a tánclépésekkel, az énekléssel és a szövegekkel kell foglalkoznia, míg a Szeged-Csanád GA szombat este 18 órától a Hódmezővásárhelyi FC ellen lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában