Jubileumi tábor volt

2021.08.11. 07:53

A Szegedi Küzdősport Klub megint szervezkedett

Jubileumi, tizedik alkalommal szervezte meg a Partfürdőn hagyományos nyári edzőtáborát a Szegedi Küzdősport Klub, ahol az öt nap alatt nagyjából hatvanan fordultak meg az ország különböző szegleteiből és Szerbiából.

M. J.

Ismét sikeres küzdősport-edzőtábort szervezett az újszegedi Partfürdő medencéiben kialakított helyszíneken a Szegedi Küzdősport Klub. Az ötnapos rendezvény négy munkanapján az ökölvívók, a no-gi grapplingesek, a thaiboxosok és a birkózók tartottak edzéseket. Zárásként pedig a fogyatékkal élők is belekóstolhattak ebbe a világba.

– Az első két nap nagyon erős volt, aztán sajnos közbeszólt az időjárás – nyilatkozta Sárközi Róbert, az esemény főszervezője.

– Nem akartuk elengedni az esemény megszervezését, hiszen egy jubi­leumhoz érkeztünk, a tizedik rendezvény volt. Ráadásul sikerült egy jó hangulatú edzést is tartani a Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézménye tanulóinak pizzázással és tiszai hajókázással. Az összes szegedi küzdősportban érdekelt klubot elhívtuk az eseményekre, és jelentős részük el is jött. Megmozgattunk sok embert Szegeden, ez világ a legfontosabb küldetése ennek az eseménynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában