Férfi kézilabda

2021.08.11. 12:50

Bemutatta új mezét a szezonra a PICK Szeged – KÉPEK

Két hónappal megszerzett magyar bajnoki címet után ma 17 órakor ismét pályára lép a PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. Az újszegedi sportcsarnokban a Dabast fogadják Bodó Richárdék, ennek apropóján a klub bemutatta a 2021-2022-es idényre szóló első számú mezét.

B.D.

Fotó: Sólya Eliza/pickhandball.hu

Új idény, új mez. Különleges szezon elé néz a PICK Szeged, amelyben különleges meccsszerelésben lépnek majd pályára a bajnokcsapat játékosai.

– Kicsit világosabb lett a szerelésünk, és címerünk ünnepivé változott. Idén, december 16-án ünnepeljük 60. születésnapunkat. Ez a gyönyörű dátum fontos szerepet kapott, megjelenik a logónk alatt, és a szlogenünk is szülinaphoz igazodik: „Mindig csak előre!” Különleges, 3D-s technológiával készült el a címer – közölték a klubhonlapon. Újdonságként a jobb válra felkerült a mezre, hogy négyszeres bajnok a klub, míg a megszokott szlogenek maradtak a szereléseken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában