Nehéz megszólalni

2021.10.17. 20:41

Otthon kapott ki a Hódmezővásárhelyi FC

A labdarúgó NB III. 12. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC hazai pályán vezetett a Dabas-Gyón ellen, ám a vendégek fordítottak, így elvitték a három pontot.

M. J.

Hódmezõvásárhely, 20211017. HFC-Dabas Gyón FC foci mérkõzés. Fotó: Frank Yvette (FY), Délmagyarország

Jól alakult a mérkőzés első része, hiszen a Hódmezővásárhelyi FC az első negyedóra után nem sokkal vezetéshez jutott. A 18. percben Pilán egy szszabadrúgás utáni kipattanót értékesítette, így nyugodtan játszhatott a hazai alakulat.

Mindez egészen a szünet előtti percekig tartott, amikor Huszár és egy vendégjátékos párharca után lerántás miatt 11-est kapott a Dabas-Gyón, amelyet Barta értékesített. Jegyezzük meg, hogy hasonló esetért a másik oldalon elmaradt a jogosnak tűnő büntető. A szünet utáni percekben pedig megint jött a rövidzárlat, hiszen Iván M. messziről emelte át a labdát Weszelovszky fölött: vezetett a vendéggárda.

A HFC vezetőedzője, Koncz Zsolt azonnal reagált, hiszen az 53. percben egyszerre négyet cserélt, sőt nem sokkal később meglépte az utolsó, ötödik változtatását is, ám sajnos ezen a napon ez sem segített a Hódmezővásárhelyen.

Nincs könnyű helyzetben a HFC, amely szerdán Iváncsán lép pályára.

Koncz Zsolt: – Jelen pillanatban a mérkőzéssel kapcsolatban nem tudok megszólalni.

HFC–Dabas-Gyón 1–2 (1–1)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 12. forduló. Hódmezővásárhely, városi stadion, 150 néző.

HFC: Weszelovszky – Orosz, Huszár (Bartyik R., 59.), Pilán, Molnár B. (Tapiska, 53.) – Katona Gy. (Németh K., 53.), Hegedűs M., Molnár Á., Kiss K. (Orovecz, 53.) – Bata (Ondrejó, 53.), Gyürki. Vezetőedző: Koncz Zsolt.

Dabas-Gyón: Kertész – Barta B., Honti, Szabó P., Kócsa, Kovács L. (Gábor, 58.), Pusztai, Vertetics, Bene (Sitku, 67.), Molnár M. (Bessenyei, 88.), Iván M. Vezetőedző: Ócsai János.

Gólszerzők: Pilán (18.), ill. Barta B. (45., 11-esből), Iván M. (48.).

Sárga lap: Hegedűs M. (19.), Katona Gy. (42.), Pilán (77.), ill. Honti (25.), Bene (32.), Szabó P. (65.), Vertetics (71.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában