Helyi sport

2021.11.27. 12:08

Bezárul a kör

Bezárul a kör a labdarú­­gó megyei I. és II. osztályok küz­­delmeiben, az utolsó mérkőzéseket rendezik 2021-ben.

A megyei I. osztályban az Al­­győ a hosszabbításban nyert a hétközi, Makó II. elleni találkozón, így a lendület mindenképpen adott Podonyi Norbert csapatánál az idei utolsó, Apátfalva elleni mérkőzésre.

– Igazi BL-ritmusban játszunk, egy hét alatt ez lesz a harmadik meccsünk. A hét közben hosszabbításban nyertünk, ami lendületet ad az Apátfalva elleni találkozóra, amelyen természetesen az a célunk, hogy győzelemmel zárjuk az évet – nyilatkozott lapunknak a mérkőzés előtt az Algyő játékosa, Molnár Gergő.

Győzelmet remél a fehér mezes Algyő. Archív Fotó: Kuklis István

A megyei II. osztályban pá­lyára lép a Balástya, amely ha nyer, 2 pontra felzárkózhat a listavezető FK 1899 Szegedre.

A megyei III. osztályban az utolsó teljes fordulót rendezik, bebiztosíthatja őszi bajnoki cí­­mét az újonc Ásotthalom, amely azzal a Szőreggel találkozik, amely a hét közben 2–1-re megverte a Csongrádot.

A hétvégi program:

megyei I. osztály: vasárnap, 13 óra: ContiTech-Apátfalva–Algyő.

Megyei II. osztály: szombat, 13 óra: FC Szegvár–Balástya.

Megyei III. osztály: szombat, 13 óra: Baks–Zsombó, ContiTech-Csanádpalota–Öttömös, Fábiánsebestyén–Pusztamérges, vasárnap, 13 óra: Ruzsa–Csongrád, Szőreg–Ásotthalom, Szentesi Kinizsi II.–Kistelek, Földeák–Röszke. Megyei IV. osz­­tály, Homokháti csoport: szombat, 13 óra: Algyő II.–Szatymaz, 13.30: Dóc–Üllés II.

Megyei IV. osztály, Tisza-Maros csoport: szombat, 13 óra: Csongrád II.–Szegvári MAS SE.

Ezek is érdekelhetik