Helyi sport

2021.11.11. 09:48

Hazai zárás a selejtezőben

Sok hiányzója lesz a magyar labda­rúgó-válogatottnak az utolsó két világbajnoki selejtezőjén. Mar­­­­co Rossi ugyanis nem szá­­­­míthat a San Marino (péntek, 20.45) és Lengyelország (hétfő, 20.45) elleni mérkőzéseken a kapus Gulácsi Péter, a védő Bolla Bendegúz és Orbán Willy, a középpályás Kleinheisler László, valamint a támadó Sallói Dániel játékára.

Így viszont sokkal több szerepet kaphatnak azok a fiatalok, akik eddig még nem léptek pályára a felnőttcsapatban, így a Szegeden az U21-es válogatottban már látott hollandiai légiós, Kiss Tamás, vagy az olasz Parma védője, Balogh Bo­­tond. Illetve visszatérhet a kezdőbe a sérülése után Szalai Ádám is.

A magyar keretben újra ott van a hódmezővásárhelyi Kecskés Ákos, aki minden bizonnyal gyarapíthatja majd válogatottságai számát a holnapi hazai selejtezős búcsúmeccsen, és/vagy a sorozatzáró len­­gyelországi meccsen is.

A nemzeti együttesekhez kapcsolódó hír, hogy a Szeged- Csanád Grosics Akadémia NB II.-es labdarúgócsapatának vé­­dője, Temesvári Attila ismét meghívást kapott az U21-es válogatott összetartására. Gera Zoltán szövetségi edző alakulata pénteken (17.45) Lettország ellen lép pályára Felcsúton, majd jövő kedden Izraelben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában