Helyi sport

2021.11.16. 13:04

Kinevezték az edzőt

Munkatársunktól

Simándi Árpád (jobbról a második) irányítja a Szedeákot a 2021–2022-es szezonban. Fotó: Török János

Simándi Árpád irányítja a Naturtex-­SZTE-Szedeákot a 2021–2022-es idény végéig: jelentette be a Tisza-parti klub tegnap. A szegedieknél eddig másod­edzőként dolgozó szakember győzelemmel debütált a gárda kispadján a szombati, DEAC elleni idegenbeli bajnokin.

– Nagyon jól reagáltak a srácok azokra a dolgokra, amiket kértem, abszolút partnerek voltak. A hétvégi meccsel megkoronáztuk az első hét közös munkáját. Nem mi voltunk a favoritok, azonban okos játékkal sikerült nyernünk, teljesen elégedett vagyok a játékosok munkájával. Amikor elkezdtem komolyabban edzősködni, titkon vágytam rá, hogy egyszer vezetőedző legyek, ez a lehetőség pedig most jött el. Ez egyben hatalmas felelősség is, de mindent meg fogok tenni, hogy jól szerepeljünk, a legjobb tudásom szerint szeretnék dolgozni, és remélem, sikeresek lehetünk együtt. Ha ugyanígy, csapatként tudunk játszani, mint tettük azt Debrecenben, akkor jó eredményekre lehetünk képesek – mondta kinevezését követően a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője.

Simándi Árpád (jobbról a második) irányítja a Szedeákot a 2021–2022-es szezonban.
Fotó: Török János

A Szedeák az idény előtt a rájátszásba jutást tűzte ki célul, a bajnoki tabellán negyedik helyen álló Oroszlánynak is csak eggyel több győzelme van, mint a jelenleg kilencedik szegedieknek.

– A Falco kiemelkedik ebből a bajnokságból, de a többi csapat nagyon hasonló játékerőt képvisel. A lehető legtöbb meccset próbáljuk megnyerni a folytatásban, aztán meglátjuk, ez elég lesz-e a playoffba jutáshoz. A következő hetekben igyekszünk továbbvinni azokat a dolgokat, amiket szeretnék látni a játékosoktól. Fontos lesz, hogy védekezésben és támadásban is definiáljuk mindenki szerepét, tovább szeretnénk fejlődni az előttünk álló hetekben – utalt Simándi Árpád arra, hogy legközelebb december 10-én játszik bajnokit a csapat a válogatott világbajnoki selejtezői miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában