Makó

2021.11.28. 20:55

Megszakadt a Makó győztes sorozata – Galéria

Három győztesen megvívott csata után ezúttal vereséggel kellett beérnie a labdarúgó NB III. Közép csoportjában a Makó FC-nek, amely a Balassagyarmatot fogadta hazai pályán, és kapott ki 2–1-re egy igencsak érdekes találkozón.

Munkatársunktól

Rosszul indult az összecsapás a Makó számára. Siha Zsolt csapata 11 perc után már hátrányban játszott, Nyilas 15 méterről járt túl Garamvölgyi kapus eszén. A válasz nem váratott sokat magára, 5 perccel később már 1–1-et mutatott a makói stadion eredményjelzője: Tamaskó szaladt el a jobb oldalon, majd adta be a labdát, amely Majzikról pattant saját kapujába, ezzel egyenlített a Makó.

A félidő derekán aztán Széll Kristófot távolították el a labdától tizenegyesgyanús körülmények között, ám a játékvezető sípja néma maradt. A Balassagyarmat majdnem újra vezetést szerzett az eset után, sikeresen végigvezetett egy kontrát, amit kapufával zárt le. A félidő előtt Babolek többször is veszélyeztetett, de az első 45 perc slusszpoénját a vendégek sütötték el, Csiki lépett ki egy lesgyanús szituációban, kicselezte a kapust, és higgadtan értékesítette a ziccert.

Lélektanilag nagyon rosszkor kapta a gólt a Makó, de a fordulás után többször is egyenlíthettek volna a hagymavárosiak, azonban nem sikerült feltörni a vendégek védelmét, 2–1 maradt a végeredmény.

Siha Zsolt: – Domináltunk az egész mérkőzésen, sok helyzetet alakítottunk ki. A játékvezetők ténykedése döntően befolyásolta a találkozó végkimenetelét.

Makó FC–Balassagyarmat 1–2 (1–2)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 19. forduló. Makó, 200 néző. Vezette: Molnár Réka (Urgyán, Zahorecz).

Makó FC: Garamvölgyi – Tamaskó, Dóra (Juhász, 80.), Popgeorgiev (Varga R., 80.), Babolek, Zámbori (Rózsahegyi, a szünetben), Sirokmán (Magyar, 87.), Széll (Rabecz, 64.), Pócs, Sziklási, Nikitscher. Vezetőedző: Siha Zsolt.

Balassagyarmat: Puporka – Benkő-Bíró, Ferkel (Gálfi, a szünetben), Nyilas, Kerekes (Kovács D., 69.), Csiki, Gergely, Koszó, Király, Majzik, Nagy T. (Király, 73.) Vezetőedző: Nagy Tibor.

Gólszerzők: Majzik (17., öngól), ill. Nyilas (11.), Csiki (46.).

 

Ezek is érdekelhetik