Helyi sport

2021.11.09. 10:43

Nem forgott kockán a siker

Egy pillanatig sem forgott kockán a Vidux-Szegedi RSE győzelme a férfi röplabda NB I. alapszakaszának 4. fordulójában, amelyben Nusser Elemér csapata az újonc Nyíregyháza ellen aratott sima 3:0-s sikert.

Az együttes minden tagja megkapta a saját maga jól megérdemelt játékperceit, a találkozó tiszta játékideje pedig az egy órát sem érte el. A Vidux-Szegedi RSE egyik szettben sem hagyott kétséget afelől, melyik együttes képvisel magasabb játékerőt. A Tisza-partiak a héten Miskolcon vendégeskednek, így a hosszabb utazásokat már a szezon elején letudhatja a csapat.

Nusser Elemér: – Az első két szettben nagyon korrekten játszottunk, minimálisra szorítottuk a hibák számát. A harmadik szettben már azt éreztem, hogy az ellenfél gyengébb játéka minket is lehúzott, pont ezért nehezek az ilyen találkozók. Szerencsére komoly gond nem volt, edzésnek tökéletes meccsként lehet elkönyvelni.

GLP Nyíregyháza–Vidux-Szegedi RSE 0:3 (13:25, 10:25, 16:25). Férfi röplabda NB I., Liga-alapszakasz, 4. forduló, Újfehértó. Vezette: Szél, Takács.

Vidux-Szegedi RSE: Csendes Csaba, Tomas Dileo, Nacsa Gábor, Davi Pozzobon, Csányi Dániel, Kiss Gábor. Csere: Piti Richárd, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs, Bodnár Lajos (libero), Borsi Levente (libero). Vezetőedző: Nusser Elemér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában