Törökországban edzenek

2022.01.03. 14:44

Elindul a munka

Ma megkezdi a felkészülést a labdarúgó NB II. folytatására a Szeged-Csanád GA, amely tíznapos törökországi edzőtáborozás után január 30-án lép pályára a III. Kerület vendégeként a bajnokság 21. fordulójában.

mádi józsef

Fotó: Karnok Csaba

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II.-es labdarúgócsapata december 12-én bajnokit játszott, az azt követő héten még edzett, majd bő kéthetes pihenő után ma megkezdi a munkát. A Szent Gellért Fórumban találkoznak majd a játékosok, elvégzik az ilyenkor megszokott és kötelező teszteket, feladatokat, és jöhet az edzés. 

A csapat vezetőedzője, Dragan Vukmir éppen egy évvel ezelőtt – egészen pontosan 2020. december 31-én – vette át az irányítást, így mondhatjuk, a játékosok tudják már, mire számíthatnak. 

A keret kilenc napot készül Szegeden, majd tíznapos edzőtáborba Törökországba utazik. Minden bizonnyal itt a tréningek mellett az ideális körülmények miatt akár négy edzőmeccset is játszhat majd az együttes. A visszatérés után pedig alig marad néhány nap, és már folytatódik is a bajnokság. Az első tavaszi fordulóban január 30-án 13 órától Budapesten a III. Kerület vendége lesz a csapat. Utána nyolc nap alatt három szegedi mérkőzés következik: február 5-én (szombat!, 17 óra) a Budafok, február 8-án (kedd, 20 óra, tévés meccs) a magyar kupában a szegedi Szabics Imre vezette Mol Fehérvár, míg február 13-án (vasárnap) 17 órától a Dorog ér­kezik a Szent Gellért Fórumba. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában