Helyi sport

2022.01.24. 06:37

Növekszik a létszám

Mirko Alilovic a horvát válogatottal, míg Kent Robin Tönnesen és Alexander Blonz a norvég nemzeti együttessel küzd a férfikézilabda-Európa-bajnokság középdöntőjében.

Munkatársunktól

Mától azok a Pick Szeged-játékosok viszont már csatlakoznak a kerethez, akik a csoportkör után búcsúztak hazájukkal. 

Noha a legtöbben még bánják, egyre népesebb társaság lakja be a Pick Aréna konditermét. Az Eb-csoportkör múlt kedden ért véget, azok a szegedi játékosok pedig, akik a középdöntőben nem érdekeltek, tegnapig kaptak pihenőt. A Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics, Nenad Damjanovics és Szlobodan Acsimov fémjelezte szakmai munkába Bánhidi Bence és Rosta Miklós már pénteken becsatlakozott, ma pedig érkezik Mikler Roland, Bodó Richárd, Bogdan Radivojevics, Miguel Martins és Sebastian Frimmel is. 

A zsúfolt tavaszi menetelés miatt a felkészülés minden percét megragadják. Február ötödikén a Dabas érkezik majd először Szegedre bajnokira. A játékosok korai visszaérkezése miatt viszont már vasárnap 17 órára előre hozta az Eger elleni idegenbeli NB I.-es találkozó időpontját a Pick Szeged. 

Februárban öt mérkőzése lesz a Tisza-partiaknak. Bajnokin 5-én a Dabast, 19-én a Grundfos Tatabányát fogadják, 11-én pedig a NEKA vendégei lesznek Mario Sostaricék. 

 

A Bajnokok Ligájában 17-én Zágrábban lesz jelenése a magyar bajnoknak, majd 24-én a Meskov Breszt érkezik a Pick Arénába. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában