Helyi sport

2022.01.15. 15:05

Zajlik az élet Belekben

Elmaradt a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapatának tegnapra tervezett első felkészülési mérkőzése a kazah Aktobe ellen, így a következő meccsre keddig kell várni.

Mádi József

Eligazítás. Dragan Vukmir vezetőedző (háttal) jövő szombatig edzheti a csapatot Belekben. Fotó: Szeged-Csanád GA

Több mint 1300 kilométert utazott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Szegedről indulva Budapesten, a Liszt Ferenc re­­pülőtéren szállt fel a csapat a Törökországba induló gépre, majd Antalyában landolva, onnan helyi busszal továbbhaladva érkezett meg a nagyjából 30 kilométerre lévő Belekbe. 

 

Dragan Vukmir vezetőedző a megérkezés óta már több edzést is vezényelt, viszont az első felkészülési mérkőzésre még várni kell. A tegnapra tervezett találkozó ugyanis elmaradt, mert az Aktobe a Kazahsztánban kialakult helyzet miatt nem tudott elutazni, ilyen rövid idő alatt pedig nem sikerült másik ellenfelet találniuk. Az első felkészülési mérkőzést kedden az orosz Krilja Szovjetov Szamara ellen vívja a csapat. 

– Az első nap még esős, hi­­deg idő fogadott bennünket, ám utána már szerencsére jó lett minden. A játékosokon ekkor még látszott a hosszú utazás, ám jól dolgoznak. Bár elmarad az edzőmeccs, de ez nem is annyira rossz. Csináljuk a dolgunkat, és várjuk a keddet, az első találkozót – nyilatkozta Dragan Vukmir vezetőedző az első néhány nap tapasztalatai után a klub hivatalos közösségi oldalán. 

Az együttes a jövő keddi meccs után még jövő pénteken játszik egy edzőmeccset a másik orosz alakulat, az Arszenal Tula ellen, majd szombaton tér haza, és itthon folytatja a felkészülést. 

 

Eligazítás. Dragan Vukmir vezetőedző (háttal) jövő szombatig edzheti a csapatot Belekben. 

Fotó: Szeged-Csanád GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában