Helyi sport

2022.02.22. 11:38

Legyőzték a sereghajtót

Munkatársunktól

A férfi asztalitenisz extraligában az utolsó helyen álló Szécsény várt a Floratom Szeged AC-re, amely a Mosonmagyaróvártól elszenvedett vereség után állt újra asztalhoz, ám ezúttal hazai pályán játszhatott a forduló előtt nyeretlen Szerva ASE ellenében. 

 

Párosban a Pető–Lukács kettős ugyan három játszmában kikapott, viszont a Szántosi–Vitsek duó hasonló arányban legyőzte a Bohács–Podpinka kettőst. A szécsényiek párosa ki­­kapott egyéniben Petőtől is (3–1 és 3–2), Bátorfi azonban három játszmában győzött a szegediek játékosa ellen. Lukács három szoros játszmában veszített Boháccsal szemben, és hasonlóan kiélezett volt Bátorfi elleni meccse is, Krebset azonban 3–0-ra le tudta győzni. Szántosi két fontos győzelmet aratott, mi­­után Bátorfit és Krebset is ötjátszmás csatában múlta felül, majd Vitsek simán hozta mindkét egyéni meccsét Podpinka és Krebs ellenében, így 8–4-re nyertek a szegediek, és legyőzték a sereghajtó Szécsényt. 

 

A szegediekre legközelebb március 5-én vár majd mérkőzés, amikor is a Csákvár vendégei lesznek. 

Lukács Levente: – Szántosi nagy meccsen nyert Bátorfi ellen, amelynek köszönhetően magabiztosan győztük le a sereghajtót. 

Floratom Szegedi AC–Szerva ASE 8–4 

Férfi asztalitenisz extraliga, 13. forduló. 

A szegedi győzelmeket szerezték: a Szántosi–Vitsek páros, Pető (2), Lukács, Szántosi (2), Vitsek (2). 

 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában