Gyűjtést szerveznek

2022.03.02. 07:22

Ingyenes lesz a pólómeccs, várják az adományokat

Ingyenessé tette hétvégi rendkívül fontos bajnokijára a belépést a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapata. Az OB I.-ben szombaton 18 órakor az UVSE-t fogadják Somogyi Balázsék, a mérkőzés előtt pedig adománygyűjtést szerveznek az ukrajnai háború menekültjei számára.

B.D.

– Szükségünk van szurkolóink támogatására, éppen ezért klubunk úgy döntött, a találkozóra a belépés ingyenes lesz – kezdődik a szentesi klub közösségi oldalán közzétett közlemény. 

Négy meccsel az alapszakasz zárása előtt automatikus bennmaradást jelentő 12. helyen áll a tabellán az UVSE tizennégy ponttal, míg a Metalcom Szentes hét ponttal sereghajtó, köztük a Debrecen áll kilenc ponttal. 

 

 

A Metalcom Szentes–UVSE találkozóra érvényes védettségi igazolvánnyal ingyen me­hetnek be a Kurca-parti vízilabda-szurkolók, akiktől a klub azt kéri, lehetőségük szerint ne érkezzenek üres kézzel. 

– Gyertek szurkolni, hogy együtt megszerezzük a kiemelten fontos három pontot az újpesti csapat ellen. A belépés ingyenes lesz, de arra kérünk mindenkit, hogy ne érkezzetek üres kézzel, amennyiben lehetőségetek van rá. Ukrajnában háború dúl, a menekülők, rászorulók számára adománygyűjtést szervezünk. A legna­gyobb szükség takarókra, tartós élelmiszerre, tisztító- és fertőtlenítőszerekre van. Szombati bajnoki mérkőzésünk előtt a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda bejáratánál lesz lehetőségük szurkolóinknak leadni adományaikat, amelyeket minél hamarabb eljuttatunk a rászorulóknak – zárul a bejegyzés. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában