Ma a Dunaújváros, szombaton a Tatabánya érkezik

2022.03.09. 09:58

Két mérkőzés vár rájuk itthon

Huszonegy nap után játszik újra bajnoki mérkőzést a Valdor Szentes női vízilabdacsapata. Az OB I. tizennegyedik fordulójából pótolnak a Kurca-partiak ma 19 órától a Dunaújváros ellen a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Nehéz találkozóra számít Tamara Kolarova. Fotó: Vidovics Ferenc

Fotó: Vidovics Ferenc

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk. A fiatalok közül töb­­ben is lehetőséget kapnak majd valószínűleg. Javult a játékunk, legutóbb a Ferencváros ellen egy kiváló meccset játszottunk. Jól játszottunk, azt a teljesítmény nagyszerű lenne, ha meg tudnánk ismételni a Dunaújváros ellen – vélekedett Tamara Kolarova, a Valdor Szentes vízilabdázója. 

 

 

Ezen a héten egyébként két találkozó is vár a szentesi női pólósokra. A mai Dunaújváros elleni fellépést követően szombaton 16 órától már a tabellán kilencedik helyen álló Tatabányát látják vendégül. 

Mindössze négy meccse ma­­radt már csak hátra a Valdornak az alapszakaszból. A mai ellenfél a harmadik helyen áll, az újvárosiaknak kisebbfajta csodára lenne szükségük, hogy bármelyik irányba elmozduljanak a tabellán. A Szentes a hatodik pozíciót foglalja el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában