Ma 18.30-tól idegenben szerepel a Szegedi RSE

2022.04.02. 12:51

Bajnoki Miskolcon

A férfi röplabda NB I. liga rájátszásában az 1–4. helyért a Szegedi RSE ma 18.30-kor Miskolcon vendégeskedik.

Munkatársunktól

Eddig egy mérkőzést játszott a férfi röplabda NB I. liga rájátszásában a Szegedi RSE: egy rendkívül kiélezett, szoros mér­kőzésen Dorogon sikerült 3:0-ra nyerni a Dág ellen. 
 

 

Ma következik az újabb mér­­kőzés, ezúttal Miskolcon, az egyetemi körcsarnokban lép pályára a csapat, amely a MEAFC-Miskolc vendége lesz. 
Az 1–4. helyért tartó rájátszásba a szegediek a 3., míg a borsodiak a 4. helyen jutottak be, a két csapat két mérkőzése közül egyet a Tisza-partiak nyer­­tek 3:1-re, egyet a Miskolc 3:1-re – mindkét sikert idegenben érték el a klubok. A négy érdekelt klub közül az éllovas és alapszakaszgyőztes székesfehérvári MÁV Előre két győztes meccs után van, hiszen megverte a Dágot és a Miskolcot is (kétszer 3:0). 
 

 

A szegediek a következő ha­­zai mérkőzésüket éppen a MÁV Előre ellen vívják majd jövő szombaton. 
 

 

És egy jó hír: a Szegedi Tudományegyetem csapata nyerte a férfi röplabdatornát a 13. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján (KEK). A Vidux-Szegedi RSE NB I-es legénységét négyen is képviselték az SZTE színeiben: Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs, Borsi Levente és Honti Szilárd, aki a csapatkapitány volt. Mellettük Radics Attila, Nagy Béla, Lengyel Igor és Pálfy Gellért képviselte Szegedet, utóbbi röplabdázó a torna legértékesebb játékosa címet is kiérdemelte. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában