Helyi sport

2022.04.08. 10:39

Tovább folytatódik a küzdelem

Pénteken indul a Csongrád-­Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok következő hétvégéje: a megyeegyben ismét ma játszik a Szeged-Csanád GA II., így az SZVSE szombaton már riválisa eredményének tudatában léphet pályára.

Munkatársunktól

A zöld mezes Algyő Szentesre látogat, a Tiszasziget a DAFC-ot fogadja holnap. Fotó: Karnok Csaba

Már ma este pályára lép a Szeged-Csanád GA II. a megyei I. osztályban, és kérdés, hogy megismétlődik-e a múlt heti forgatókönyv. Akkor a pénteki győzelmével Andorka Péter csapata ideiglenesen átvette a vezetést a bajnokságban, másnap az SZVSE győzelmével visszaugrott az élre: a Vasutasok Algyőn fogadják a Makó II.-t.A megyekettőben az FK Szeged a Csanyteleket fogadja, míg az üldöző Balástya a legutóbbi négy mérkőzését egyaránt elveszítő Székkutashoz látogat. 

 

A megyeháromban a Csongrád ezúttal pihen, a bajnoki címért küzdő másik három csapat pedig elkerüli egymást ezen a hétvégén. 

 

A hétvége programja, megyei I. osztály, péntek 19 óra: Bordány–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. Szombat 16 óra: UTC–ContiTech-Apátfalva, Deszk–Kiskundorozsma, Tiszasziget–DAFC Szeged, Szentesi Kinizsi–Algyő, Mórahalom–Hódmezővásárhelyi FC II. 17 óra: SZVSE-PizzaMonster–Makó II. (Algyőn). Megyei II. osztály, szombat 16 óra: Mindszent–Sándorfalva, Székkutas–Balástya, St. Mihály–FC Szegvár. Vasárnap 14 óra: Szegedi Pázsit SE–Tömörkény. 16 óra: Üllés–Mártély, FK 1899 Szeged-SZEOL–Csanytelek. 17 óra: Csengele–Zákányszék. Megyei III. osztály, szombat 16 óra: Kistelek–Öttömös, Röszke–Bordány II., Zsombó–ContiTech-Csanádpalota, Baks–Fábiánsebestyén. Vasárnap 16 óra: Ásotthalom–Pusztamérges, Földeák–Ruzsa. Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat 16 óra: Ópusztaszer–Algyő II., Domaszék–Üllés II., Sándorfalva II.–Kiskundorozsma II. Vasárnap 16 óra: Bordány III.–Csengele II., Forráskút–Balástya II., Tömörkény II.–Szatymaz. Szabadnapos a Dóc. Tisza–Maros csoport, szombat 16 óra: FK 1899 Szeged II.–Nagylak, Eperjes–Gyálarét. Vasárnap 10 óra: Maros-menti UFC–UTC II. 16 óra: Csongrád II.–Maroslele, Deszk II.–Szikáncs, Újszentiván-Pázsit II.–Kübekháza. Szabadnapos a Szegvári MAS SE. 
 

Sorsoltak a kupában

Kisorsolták a megyei kupaselejtező negyeddöntőit: az egyetlen állva maradt megyehármas csapat, az Ásotthalom a megyekettes Székkutast kapta, a megyei II. osztályú Csengele pedig a Szentesi Kinizsit fogadhatja. A továbbjutásról egy meccs dönt, a játéknap április 27. A negyeddöntők párosításai: Csengele–Szentesi Kinizsi, Tiszasziget–Deszk, Mórahalom–SZVSE, Ásotthalom–Székkutas. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában