Marad a kapitány

2022.06.21. 10:06

Hosszabbított a Szedeák Kerpel-Fronius Balázzsal

Munkatársunktól

A szegediek csapatkapitánya karrierjének leghosszabb állomását tölti a Naturtex-SZTE-Szedeáknál. FOTÓ: SZEDEÁK

Újabb magyar játékosával állapodott meg a következő szezonra a Naturtex-SZTE-Szedeák, mi­­után a klub bejelentette, szerződést hosszabbított Kerpel-Fronius Balázzsal. 

Nagyon örülök, hiszen szerettem volna maradni, jólesett, hogy a klub is számolt velem, örülök, hogy ilyen hamar sikerült megegyeznünk. Kíváncsian várom a jövő évet, ahogy Kristóf is mondta, ilyenkor még nem látni az erőviszonyokat, de mindenképpen azon dolgozunk, hogy bebizonyítsuk, még egyszer el lehet érni ilyen nagyszerű eredményeket, mint az elmúlt két évben. Mindenkinek vannak álmai, ezeket próbáljuk megvalósítani – mondta a megállapodást követően a szegediek csapatkapitánya. 

Kerpel-Fronius Balázs a negyedik évét kezdi meg a Tisza-partiakkal, karrierje során pedig sehol nem töltött még ilyen hosszú időszakot. 

Az utóbbi években egy olyan jó társaság alakult ki, amelyet szerintem mindenki láthat. Nagyon komoly barátságok is szövődtek, plusz megtiszteltetés számomra, hogy csapatkapitánya lehetek ennek a társaságnak. Sajnálom, hogy Keller Iván távozott, de örülök, hogy a magyar mag nagy része együtt maradt, ez az erősségünk lehet jövőre. A feleségemmel szeretünk Szegeden élni – tette hozzá Kerpel-Fronius Balázs. 

A Szedeák korábban már bejelentette Bognár Kristóf maradását, az erőcsatárral kétéves szerződést kötött a magyar kupában idén ezüst­érmet nyert csapat. Mellette a három fiatal kosaras, Balogh Szilárd, Polányi Kristóf és Szatmári Zsombor is a Naturtexet erősíti a következő szezonban. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában