A profi ökölvívó Magyar Kinga segített

2022.06.27. 11:44

Jótékony festés

Nemes cselekedettel jelentkezett a szegedi profi ökölvívó, Magyar Kinga. A Global Sport Event versenyzője, aki a WBL és a GBU nemzetközi szakszövetségeknél is Európa- bajnok, ezúttal a kórházba került gyermekek mindennapjait igyekezett jobbá tenni. 

Tanítványommal, Magyar Kingával gyakran beszélünk arról, hogyan alakul a karrierje, ezzel párhuzamosan pedig kinek tudunk segíteni. Amikor profi ökölvívó címet nyert, a gyermek onkológiának ajánlotta fel a jutalmát. Mivel sokszor és sokan segítenek neki, ezért az ő szándéka viszonozni ezeket a támogatásokat. Ekkor jött az ötlet és az egyeztetés a Reménysugár alapítvánnyal, hogy a gyermek onkológiai és hematológiai osztály második emeletének teljes festését megpróbáljuk megoldani. Ez hét kórtermet, folyosót, orvosi szobákat jelent, kettőnk baráti körében pedig olyan segítőkész vállalkozókra leltünk, akik már az első alkalommal az ügy mellé álltak. Fantasztikus embereket találtunk, akik teljes mértékben átvállalták a kivitelezést. A kiváló minőségű anyagokkal közel egy hétig dolgozott több festőcsapat. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen se­­gítséget kaptunk 

– nyilatkozta Magyar Kinga edzője, egyben me­­nedzsere, Simon Zsolt. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában