Bednár bajnok lett

2022.06.04. 10:15

Szegedi Platán SE fallabdása nyert az ob-n

Első lett a szegedi Platán SE fiatalja, Bednár Kata Léna a százhalombattai korosztályos országos bajnokságon az U15-ösök népes mezőnyében.

munkatársunktól

A dobogó tetején a szegedi Bednár Kata Léna. FOTÓ: PLATÁN SE

Nagyszerű Platán SE Szeged-siker született az utánpótlás fallabda országos bajnokságon. A klub fallabda­szakosztályának tagja, Bednár Kata Léna a százhalombattai Omega Sportcentrumban megrendezett ob-n az U15-ös kategóriában aranyérmet nyert, ezzel egy évig kategóriájának bajnoka. 

A 14 éves, a szegedi Rókus I. Általános Iskolából éppen a közeljövőben ballagó sportoló a 3–4. helyen kiemelve futott neki a versenynek. Első mérkőzésén Albert Csengét verte 3:0-ra, így máris a legjobb négy között találta magát. Az elődöntőben az első helyen kiemelt Zsoldos Lilit (Budapesti PSA) 3:2-re, a döntőben a szintén budapesti Moravcsik Emese Piroskát (Fitness SE) 3:0-ra verte meg. Bednár Kata Léna a győzelmével tovább növelte ranglistapontjai számát, és szépen zárta a kategóriáját. 

Az országos bajnokságon az ugyancsak a Platán SE-ben fallabdázó tízéves Nagy Albert az U11-es kategóriában a hatodik helyezést érte el. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában