Helyi sport

2022.07.28. 13:29

Csapatot váltott Jáhni Zsófia

Jáhni Zsófia (labdával) a fővárosban folytatja.

Fotó: Löffler Péter

Új klubban kezdi meg a következő idényt Jáhni Zsófia. Az eddig a PINKK-Pécsben játszó szegedi kosaras ugyanis a szintén a női NB I./A csoportos kosárlabda-bajnokságban szereplő Ludovika Csata csapatához igazolt. 

– Szerettem volna váltani. Nagyon örültem a Csata megkeresésének, jó lehetőségnek tartottam. Kíváncsi vagyok, hogy a környezetváltás és az új impulzusok mit hoznak ki belőlem, és mennyit tudok még fejlődni – mondta a váltást követően Jáhni Zsófia. 

A Szeged KE-ben nevelkedett játékos a napokban Bécsben játszott az U23-as 3x3-as válogatott tagjaként egy nyolccsapatos nemzetközi tornán, ahol a korosztályos csapat mellett két magyar csapat is szerepelt. Az U23-asok a negyeddöntőig jutottak, ahol Magyarország 2-es számú csapata állította meg őket. A torna egyébként idő előtt ért véget, mert az esős időjárás miatt nem tudták azt befejezni, a második elődöntővel szakadt félbe az esemény. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában