Helyi sport

2022.07.05. 13:30

Lábtenisz verseny lesz Szegeden

Illusztráció: Szegedi Lábtenisz Egyesület

Ismét remek eseménynek ígérkezik az újszegedi Kisstadionban július 9-én rendezendő lábteniszverseny, amelyet a Halmágyi Zoltán, Bársony Jenő, Márki Ferenc stáb, valamint a Szegedi Lábtenisz Egyesület szervez meg. 

A korábbi évek sikerein felbuzdulva gondolta úgy a trió, hogy érdemes újra összehozni a sportág kiválóságait. Az eseményre három kategóriában lehet nevezni: az 1+3-as szakág a profiknak szól (1 pattanás és 3 érintés), az 1+2-es kategóriában az amatőrök nevezhetnek (1 pattanás és 2 érintés), míg van a szenioroknak is lehetőség a játékra (szintén 1 pattanás és 2 érintés). Nekik az a kitétel, hogy a háromfős csapatból a pályán lévő kettőnek együtt minimum 105 évesnek kell lenni. 

A Fit World-kupa értékét nö­­veli, hogy az amatőrök viadala beleszámít az országos versenysorozatba is, így ezen a szegedi rendezvényen értékes pontokat lehet szerezni, amelyekkel el lehet jutni a végső döntőbe is. 

A viadalra előzetesen le­­het érdeklődni és nevezni Már­­ki Ferencnél telefonon (30/973-7966) és/vagy e-mailben is ([email protected]). A verseny 9 órakor kezdődik, előtte 8.30-tól már regisztrálhatnak az indulók.

A sportágnak nagy hagyománya van a régióban, hiszen Szeged mellett például Szentesen is találhatunk bajnokokat, vagy bajnoki érmes lábteniszezőket mind a profiknál, mind az amatőröknél, illetve a szenioroknál is, így a mezőny minden bizonnyal ezúttal is nívós lesz. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában