Éjjel is futballoztak

2022.07.12. 12:47

Nagy hagyománnyal rendelkező kispályás labdarúgótornákat rendeztek a megyében

Nyári szabadságukat töltik a nagypályás labdarúgók. Az NB-s, illetve a megyei I. és II. osztályú bajnokságokra már elkezdték a csapatok az alapozást, az alsóbb pontvadászatok résztvevői közül viszont többen kispályás tornákon gyakoroltak az elmúlt hétvégén.

Becsei Dávid

A 23. alkalommal megrendezett Fülöp Kupát a Gól söröző Csengele nyerte meg. Fotó: Fülöp SE

Az Ópusztaszeren életre hívott, nagy hagyományokkal rendelkező Fülöp Kupát ezúttal Csengelén rendezte meg Fülöp István és családja. A tíz csapatos torna döntőjét a Gól söröző Csengele játszotta a Fülöp SE csapatával. A rendes játékidő 1–1-es döntetlennel ért véget, a büntetőrúgásokat pedig a megyekettes Csengelére épülő Gól söröző nyerte meg az Ábrahám Tamás, Fülöp Tibor és Beretka Péter fémjelezte ellenféllel szemben. A bronzmérkőzésen a Rendőr TE győzött a Bordány ellen.

A 23. alkalommal megrendezett Fülöp Kupa legjobb kapusának Garamvölgyi Gergőt (Rendőr TE) választották meg, míg a gólkirály Szalai Boldizsár (Gól söröző) lett. Tizenegyesrúgó versenyt is rendeztek, amit Ménesi Edvárd nyert meg. A szervezők már a következő kupa időpontját is kitűzték, 2023. július 1-jén rendezik meg a XXIV. Fülöp Kupát.

Ha nyár, akkor Csillag Kupa Csanyteleken. A helyi sportpályán éjjel rendezik meg a tornát, idén szombaton 21 órakor végezték el az első kezdőrúgást, majd hajnali 4 órakor ért véget a döntő. A nyolccsapatos torna fináléját a HQ Team nyerte meg a csanyteleki ificsapat (Mokambogang) ellen, a harmadik helyen pedig a Dóc végzett. A torna legjobb játékosának Borsos Viktort (Mokambogang) választották meg, a legjobb kapusnak Bori Rolandot (Mokambogang), míg a gólkirály Papp Bence lett a HQ Teamből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában