Helyi sport

2022.08.24. 11:43

A csapat első, Karsai László második

Pápán rendezték meg a 6. Váradi Zoltán emlékversenyt, egyben a Pápai Vasas-kupa nemzetközi férfi és női tekeversenyt, amelyen a Zengő Alföld Szegedi TE I. csapata első, míg egyéniben Karsai László második lett.

M. J.

A Zengő Alföld Szegedi TE I. játékosa, Karsai László (jobbról a második) nyerte a pápai tornát.

Fotó: Pápai Vasas

49 csapat közel 200 játékosa mérte össze tudását a pápai rendezvényen, amelyen a Zengő Alföld Szegedi TE két együttest is elindított. Az I. számú csapat Karsai László, Szél Tibor, Kozma Károly, Zapletán Zsombor összeállításban majdnem 600 fás átlagot produkálva megnyerte a viadalt, így megvédte a tavaly elhódított elsőségét, míg egyéniben Karsai László remek formában versenyezve második lett 633 fát elérve. 

– Rendben van a formám, hiszen az egész nyarat végigedzettem. Egy kicsit változtattam a stílusomon, ehhez kellett egy-másfél hónap gyakorlás, de most már egyre jobb vagyok. Új létesítményben játszottunk Pápán, amelyet két éve építettek, de volt már rajta Bajnokok Ligája-döntő is. Korrekt pálya, nekem különösen feküdt, és szerette az én játékomat. A hétvégén megyünk még egy tornára, aztán pedig kezdődhet a bajnokság Ajkán – nyilatkozta Karsai László.

A szegedi csapat a hétvégén újabb tornára utazik, ezúttal Budapesten a Ferencváros csarnokában szerepel a 4. Rákos József-emléktornán, amelyen még a Fradi mellett a BKV Előre együttese vesz részt a férfiaknál.

Eredmények, csapat, férfiak: 1. Zengő Alföld Szegedi TE I. (Szél Tibor 573, Karsai László 633, Kozma Károly 602, Zapletán Zsombor 585) 2393, 2. Kleinwarasdorf (osztrák) 2308, 3. Szentgotthárd 2302 fával.

Egyéni, férfiak: 1. Nagy Lajos (Ajka) 644, 2. Karsai László (Zengő Alföld Szegedi TE) 633, 3. Bejczi Tamás (Sárvár) 625 fával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában