Villanyfényes meccs

2022.08.25. 07:00

Már ma megkezdődik a megyei futballhétvége

Már a mai napon elrajtol a megyei labdarúgó-bajnokságok második fordulója: a programba közbeszól a MOL Magyar kupa következő fordulója, amelyben három megyei csapat is érintett.

Munkatársunktól

A zöldmezes Balástya pihen a hétvégén.

Fotó: Sandor Judit

Már ma megkezdődik a megyei I. osztály második fordulója, 19 órától ugyanis az FK Szeged a Deszket fogadja. A szokatlan időpont annak köszönhető, hogy a deszkiek vasárnap a MOL Magyar kupában a fővárosi ASR Gázgyár csapatát fogadják, így hamarabb lejátsszák a hétvégére kiírt bajnokit. A Balástya-SZVSE mérkőzést viszont majd csak az őszi szezon után játsszák le, hiszen a szegediek is érdekeltek a kupában, ők a Bugyi csapatát fogadják majd szombaton. Holnap és szombaton pedig két-két meccset játszanak a ligában.

A megyekettő hétvégéje sem lesz teljes, hiszen a Székkutas majd az NB III.-as Monort fogadja szombaton a kupasorozatban, így a kutasiak majd decemberben játsszák le a Szegvár elleni bajnokijukat. Először léphet pályára ebben a szezonban saját közönsége előtt az újonc Csongrád, amely a St. Mihályt fogadja, és szintén debütál otthon az Apátfalva is, hozzájuk a megyehárom tavalyi bajnoka, az Ásotthalom érkezik. 

A megyeháromban is a meccsek többségét vasárnap játsszák, Földeákon két olyan csapat találkozik, amely egyaránt győzelemmel kezdte a szezont.

A hétvége teljes programja, megyei I. osztály, ma 19 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–Deszk. Péntek, 17.30: Hódmezővásárhelyi FC II.–UTC. 18 óra: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Algyő. Szombat, 17.30: Szentesi Kinizsi–Kiskundorozsma, Mórahalom–Tiszasziget. A Balástya–SZVSE-G-Falc Kft. meccset a szegediek kupameccse miatt december 10-re halasztották.

Megyei II. osztály, szombat, 17.30: Csongrád–St. Mihály FC, Apátfalva SC–Ásotthalmi TE. Vasárnap, 17.30: Szeged Pázsit SE–Tömörkény, Üllés–Makó FC II., Bordány SK–Sándorfalvi SKE, Csanytelek–Mártély. 18 óra: Csengele–Mindszent. A Székkutas–Szegvár mérkőzést december 3-án 13 órakor rendezik meg.

Megyei III. osztály, szombat, 17.30: Sándorfalva II.–Baks, Kistelek–Forráskút. Vasárnap, 17.30: Pusztamérges–Zsombó, Algyő II.–Öttömös, Bordány II.–Zákányszék, Földeák–Röszke, Szőreg-DSC–ContiTech-Csanádpalota, Ruzsa–Makó FC-Duocor-Givaudan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában