Sorsolás

2022.08.31. 23:01

Nem lesz egyszerű dolguk a megyei csapatoknak a magyar kupában

Munkatársunktól

A piros-kékmezes SZVSE NB II.-es ellenfelet kapott.

Fotó: Sandor Judit

Az M4 Sporton kisorsolták a labdarúgó MOL Magyar kupa harmadik fordulós párosításait, ebben a fordulóban bekapcsolódtak az NB I.-es és NB II.-es csapatok is, így Csongrád-Csanád megyéből három csapat volt érdekelt a sorsoláson.

Elsőként a Szeged-Csanád Grosics Akadémia került elő, amely pikáns párharcra készülhet, hiszen ahhoz a Diósgyőrhöz látogat, amelyhez tavasszal távozott Dragan Vukmir vezetőedző: igaz, a miskolciakat ezen a találkozón már nem a nemrégiben távozott szerb szakember, hanem Szergej Kuznyecov irányítja majd. 

Az SZVSE sem kapott könnyű ellenfelet, hiszen az NB II.-es Békéscsabával játszhat majd az Amatőr kupa címvédője, míg a megyei I. osztályú Deszk szintén egy megyeegyes csapattal, a Somogy megyei Nagyatáddal játszhat a harmadik fordulóban.

A meccseket a szeptember 17-18-i hétvégén rendezik majd, a továbbjutás pedig egy mérkőzésen dől el. Ha döntetlent hozna a 90 perc, akkor 2x15 perces hosszabbítás, majd büntetőrúgások következnek.

MOL Magyar kupa, 3. forduló, a Csongrád-Csanád megyei csapatok mérkőzései

DVTK-Szeged-Csanád Grosics Akadémia
Nagyatád–Deszk
Szegedi VSE-G-Falc Kft.–Békécsaba 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában