Pályán a KÉSZ-St. Mihály-Szeged

2022.08.27. 08:00

Újabb kupahétvége négy megyei futballcsapattal

Négy Csongrád-Csanád megyei labdarúgócsapat érdekelt a MOL Magyar Kupa második fordulójában. Az NB II.-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia a harmadik körben csatlakozik a főtábla küzdelmeihez.

B.D.

A Hódmezővásárhelyi FC kapusára Füzesgyarmaton több feladat várhat.

Fotó: Török János

Az Amatőr-kupa-győztes Szegedi VSE a hazai környezetben, az SZVSE-stadionban fogadja a Pest megyei I. osztályú Bugyit, amely az elmúlt hétvégén kezdte a bajnokságot. A Márki Kornéllal felálló Biatorbágy ellen játszottak 2–2-es döntetlent. 

Parádés szezont fut eddig a HFC, amely öt bajnoki- és egy kupameccset nyert idén. Az NB III. Keleti csoportjában két győzelem és három vereség után a 13. helyen álló Füzesgyarmat vendége lesz Antal Krisztián csapata. 

Történelmi találkozója lesz a Székkutasnak otthon a Monorral, amely az NB III. Közép csoportjában eddig még nem szerzett pontot idén. A megyeegyes Deszk a BLSZ I. osztályú ASR Gázgyárt fogadja. A vendégek otthon 1–0-s vereséggel kezdtek az Unione FC ellen, míg Deszken a Mórahalom nyert 4–2-re. 

Amennyiben 90 perc nem hoz döntést, 2x15 perc hosszabbítás következik, majd ha szükséges, tizenegyesrúgások.

A megyei futballcsapatok programja, MOL Magyar Kupa, 2. forduló, szombat, 16.30: SZVSE-G-falc Kft.–Bugyi, Füzesgyarmat–Hódmezővásárhelyi FC, Székkutas–Monor. 
Vasárnap, 16.30: Deszk–ASR Gázgyár. 

Egypontosok csatája 

Üllőn lép ma pályára 17.30-tól a KÉSZ-St. Mihály-Szeged női labdarúgócsapata a Simple NB I. harmadik fordulójában. Mindkét csapat egy-egy döntetlent és vereséget jegyzett az első két kör kapcsán. Az Astra az előző idényben az akkor még nyolccsapatos bajnokság hetedik helyén végzett. A szezonnyitón a Pest megyeiek a Diósgyőrrel játszottak 1–1-es döntetlent, míg az előző hétvégén a tavalyi bronzérmes MTK vendégeként szenvedtek 2–0-s vereséget. A St. Mihály az FTC otthonában 7–0-ra kapott ki, míg a Puskás Akadémia otthonában bravúrpontot (1–1) szerzett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában