Helyi sport

2022.09.25. 16:24

Döntetlen a Szabadkával

A szegedi vezetőedző, Alekszandar Sztevanovics elégedett volt a csapat játékával.

Fotó: Karnok Csaba

Kihasználva a labdarúgó NB II. szünetét, a Szeged-Csanád GA felkészülési mérkőzést játszott a Szent Gellért Fórumban a szerbiai első osztályban szereplő Szpartak Szabadka ellen. A vendégek a második félidő közepén még 2–0-ra vezettek, ám a szegediek Gajdos Zsolt és Bíró Bence 11-es góljával kiegyenlített.

A Szeged október 2-án 17 órakor a Budafok ellen lép pályára bajnoki mérkőzésen a Szent Gellért Fórumban.

Szeged-Csanád GA–Szpartak Szabadka (szerbiai) 2–2 (0–1)

Szeged-Csanád GA: Takács – Kővári, Temesvári, Tóth B., Bitó – Dobos, Sipos Sz., Farkas A. – Rédling, Pintér Á., Daru. Csere: Molnár-Farkas – Könczey, Vári, Szilágyi, Beronja – Simon Á., Szatmári – Szakály, Gajdos, Kundrák – Bíró. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics. 
Gólszerzők: Gajdos (69.), Bíró (78., 11-esből), ill. Bijelovics (20., 11-esből), Stajkovics (59.).

– Két eltérő félidőt játszottunk. Az első játékrészben jól védekeztünk, de a támadó szekcióban kevés volt a ritmusváltás. A második felvonásban továbbra is jól védekeztünk, de sikerült felgyorsítanunk az előre játékunkat. Agresszívak és kompaktak voltunk, a második félidőben jobban néztünk ki, ezt az eredmény is igazolja. Hasznos edzőmérkőzés volt, hiszen a saját játékunkat tudtuk játszani egy első osztályú csapat ellen, elégedett vagyok – nyilatkozta a csapat hivatalos médiafelületén Alekszandar Sztevanovics vezetőedző. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában