NB III.

2022.10.08. 16:55

Éllovasként fogadhatja a Szolnokot a HFC

Listavezetőként fogadhatja a Szolnokot a HFC.

Fotó: Karnok Csaba

A visszalépések átírták az NB III. Közép csoportjának tabelláját is: ezek után pedig a 11. fordulót követően a Hódmezővásárhelyi FC-vel kezdődik a lista. Rég volt erre példa, hogy a harmadosztályban első legyen a HFC, persze az igazsághoz hozzátartozik, jelenleg két meccsel többet játszottak a második helyen álló Iváncsához képest.

Vasárnap 15 órától a tavaly még az NB II.-ben érdekelt Szolnokot fogadja a vásárhelyi csapat.

– Sok minden olyan történik nálunk, ami nem mostanában fordult elő... Nem beszélünk a tabelláról. Azt kértem, ugyanúgy dolgozzunk, mint eddig. A Szolnokot jó játékosok alkotják, de mégsincsenek eredmények. Az lesz a legfontosabb, hogy tudatosítsuk bennük már a meccs elején, itt nem sok keresnivalójuk van – mondta lapunknak Antal Krisztián, a HFC edzője.

A vásárhelyiek legutóbb magabiztos, 6–1-es győzelmet arattak a Kecskemét II. ellen, a gólokon pedig többen is megosztoztak: a szolnokiak viszont hét mérkőzés óta nem tudtak pontot szerezni.

– Vannak persze karaktereink, de igyekszünk mindenkinek lehetőséget biztosítani, az pedig örömteli, hogy ezzel élnek is a játékosok – tette hozzá Antal Krisztián.

A HFC keretéből a kapus Füstös Krisztián műtétre vár, így rá hosszabb időre nem számíthatnak, Ondrejó Tamás térdproblémája miatt még nem bevethető, Antman Joshua egy húzódással bajlódik, eltiltottja viszont nincs a csapatnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában