Megyei labdarúgás

2022.10.07. 09:00

Fontos meccset rendeznek Kiskundorozsmán

Újabb hétvégéjéhez érkeznek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok: a megyei I. osztályban az eddig hibátlan Szeged-Csanád GA II. az UTC vendége lesz, de alsóházi csapattal játszik a megekettő éllovasa is.

V. P.

A zöldmezes dorozsmaiak ezúttal az Algyőt fogadják.

Fotó: Gémes Sándor

A megyei I. és II. osztályban a nyolcadik fordulót rendezik a hétvégén. A megyeegyben az egyetlen pontveszteség nélkül álló csapat, a Szeged-Csanád GA II. a sereghajtó UTC-hez látogat, fontos találkozón fogadja a negyedik Kiskundorozsma a harmadik Algyőt, este pedig villanyfényes meccset játszik az FK Szeged és a Mórahalom.

A megyekettőben a Pázsithoz utazik az első helyen álló Ásotthalom, a dobogós helyért csap össze a Makó II. és a St. Mihály.

A hétvége programja, megyei I. osztály, szombat, 15 óra: Tiszasziget–Hódmezővásárhelyi FC II., Deszk–SZVSE-G-Falc Kft., Kiskundorozsma–Algyő, UTC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II., Szentesi Kinizsi–Balástya. 19 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–Mórahalom. 

Megyei II. osztály, szombat, 15 óra: Mindszent–Csanytelek, Tömörkény–Bordány, Mártély–Szegvár, Csongrád–Sándorfalva. 16 óra: Csengele–Székkutas. Vasárnap, 15 óra: Makó II.–St. Mihály, Szegedi Pázsit–Ásotthalom, Üllés–Apátfalva. 

Megyei III. osztály, szombat, 15 óra: Zákányszék–Ruzsa, Zsombó–Baks. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Givaudan-Duocor–Forráskút. 15 óra: Öttömös–Röszke, Pusztamérges–ContiTech-Csanádpalota, Algyő II.–Szőreg-DSC, Földeák–Sándorfalva II. 

Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 15 óra: Dóc–Tápé. Vasárnap, 15 óra: Tömörkény II.–Fülöp SE, Kiskundorozsma II.–Csengele II., UTC II.–Üllés II., Balástya II.–Gyálarét, Szatymaz–Domaszék. 

Tisza-Maros csoport, szombat, 13 óra: Mindszent II.–Ópusztaszer. 15 óra: MAS SE–Tiszasziget II., Újszentiván-Pázsit II.–FK Szeged II. Vasárnap, 15 óra: Nagylak–Szikáncs, Maroslele–Eperjes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában