Helyi sport

2022.10.15. 09:00

Motiváltan folytatná a Hódmezővásárhelyi FC

Idegenbeli meccsel folytatja a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III. Közép csoportjában: a listavezető helyen álló vásárhelyiek a hazai pályán veszélyes Dabas otthonába látogatnak.

V. P.

Idegenbeli kihívás előtt a HFC.

Fotó: Karnok Csaba

Négypontos előnnyel áll a tabella első helyén a Hódmezővásárhelyi FC az NB III. Közép csoportjában: igaz, a veretlenségét múlt héten elveszítő Iváncsával szemben két meccsel többet játszottak a kék-sárgák, ettől függetlenül jó érzés rátekintenie a táblázatra a vásárhelyi csapatnak. 

– Jól dolgoznak a fiúk, sok összetevő eredménye, hogy így szerepelünk. Ugyanakkor nem szabad, hogy ebbe beleüljünk, nem szabad, hogy megnyugtassanak bennünket az eddigi eredmények, erre hívjuk fel a srácok figyelmét – mondta lapunknak Antal Krisztián, a HFC edzője.

A HFC eddig mind a hét hazai mérkőzését megnyerte, vasárnap 13 órától az FC Dabas otthonában folytatják szereplésüket Schildkraut Krisztiánék. A Pest megyei ellenfél hazai pályán kimondottan veszélyes, hiszen eddig lejátszott öt hazai meccse közül csak egyet veszített el, a Dunaújváros tudott három ponttal távozni Dabasról. 

– A Dabassal évekre visszamenőleg kiélezett csatákat vívtunk. Ellenfelünk keretét jó pár rutinos, sokat megélt labdarúgó alkotja, hazai pályán pedig kimondottan jól szerepelnek. Ettől függetlenül esélyesnek tartom magunkat, mindenképpen ponttal, pontokkal szeretnénk onnan távozni. Biztos vagyok benne, hogy az ellenfeleink jobban felkészülnek ránk, akár hazai pályán is jobban visszaállnak egy ilyen mérkőzésen – tette hozzá Antal Krisztián.

A HFC keretéből Ondrejó Tamás térdsérülése miatt továbbra sem bevethető, a kapus Füstös Krisztián műtétre vár, a többiek viszont rendelkezésre állnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában