A Csongrád-Csanád megyei futballban

2022.11.17. 13:00

Már csak három ligában lesz teljes forduló

A megyei IV. osztály kivételével még mindhárom másik ligában teljes fordulót rendeznek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságokban.

Munkatársunktól

A megyei I osztályban a zöld mezes Kiskundorozsma az UTC-hez látogat, míg a Szentesi Kinizsi Deszkre utazik.

Fotó: Gémes Sándor

A megyei I. osztály programja már ma kora este elkezdődik, amikor az éllovas Szeged-Csanád GA II. a Hódmezővásárhelyi FC II. együttesét fogadja. A Tisza-partiakat üldöző Tiszasziget szintén villanyfényes meccsen, de már szombaton az FK 1899 Szeged-SZEOL vendége lesz. A dobogóra pályázó Kiskundorozsmára a pálya talaja miatt nem vár könnyű kaland a szegedi Kertész utcában. 

A megyei II. osztályban az első helyezett Ásotthalom vasárnap 13 órától rangadóra utazik a harmadik Bordány otthonába, míg a második Sándorfalva szombaton 14 órától a negyedik Makó otthonában szerepel.

A megyei III. osztályban többek között Baks–Csanádpalota és Zsombó–Földeák meccseket rendeznek – mindkét összecsapásnak megvan a maga pikantériája...

A megyei IV. osztály csapatainak többsége már téli pihenőre vonult, ez alól csak azok a klubok kivételek, amelyek elmaradt mérkőzéseket pótolnak.

A hétvégi program, megyei I. osztály, 14. forduló. Péntek, 18 óra: Szeged-Csanád GA II.–HFC II.; szombat, 13 óra: Balástya–Algyő, Mórahalom–SZVSE-G-Falc, Deszk–Szentesi Kinizsi, UTC–Kiskundorozsma; 17 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–Tiszasziget.

Megyei II. osztály, 14. forduló. Szombat, 13 óra: Szegvár–Csanytelek, Mindszent–Székkutas, Csongrád–Tömörkény, Mártély–Csengele; 14 óra: Makó–Sándorfalva; vasárnap, 13 óra: Bordány–Ásotthalom, St. Mihály–Apátfalva, Szeged Pázsit–Üllés.

Megyei III. osztály, 14. forduló. Szombat, 13 óra: Forráskút–Ruzsa, Baks–ContiTech-Csanádpalota, Röszke–Szőreg-DSC, Zsombó–Földeák; vasárnap, 10 óra: Makó-Duocor-Givaudan–Bordány II.; 13 óra: Öttömös–Sándorfalva II., Pusztamérges–Algyő II.

Megyei IV. osztály, elmaradt meccsek pótlása Homokháti csoport, vasárnap, 13 óra: Balástya II.–Tápé.

Tisza-Maros csoport, vasárnap, 13.30: Nagylak–FK 1899 Szeged II.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában